Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Matías González, membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, té una amenaça de desnonament de l'pis del carrer Gran de Sant Andreu 470, a Barcelona, ​​avui (4/10/2011).
<br/>La crisi va colpejar el barri obrer on tenia el bar, Singuerlín - Santa Coloma de Gramenet - i va causar la disminució dels clients. Va perdre el negoci i sense ingressos no va poder pagar la hipoteca del seu pis. Ara està amenaçat amb la pèrdua del seu habitatge i amb un deute al voltant dels 120 mil euros. Per què si et treuen el pis et mantenen un deute impossible de pagar? Matías i moltes com ell, reclamen una segona oportunitat: la societat hauria de exigir-la.
<br/>
<br/>Dació en pagament. Lloguer social. Nova llei de l'habitatge. Stop desnonaments.
<br/>
<br/>Matías demana ajuda per evitar el desnonament.<br/>
Matías González, en risc de desnonament
05:37
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

Difon la lluita, difon la idea


47:57
Vídeo fet al barri de Sants l'any 2000, on s'intenta explicar les diferents lluites que en aquell moment estaven funcionant al barri.

Un vídeo col·lectiu de la mà de Kinski, Tenses, Alosa
comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv