Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
U.E. Sants 1
<br/>U.D. Viladecans 2
<br/>Camp de L'Energia (07/03/2013 12:00)
<br/>Competició: Primera Catalana Grup 2 (Jornada 26)
<br/>Comentari
<br/>Si una cosa esta clara es que d'aquí al final de temporada faríem be de puntuar en tots el partits, i avui a pesar de que s'ha notat el revulsiu de nou entrenador, no s'ha transformat en punts. En principi jugar contra un equip que lluita per pujar no es el millor moment per treure punts, i fins i tot el resultat es d'esperar, però veient el partit, sabent que la parella de centrals no era la titular, veient les oportunitats fallades, tens la sensació d'haver perdut una bona oportunitat.
<br/>La primera part ha estat de igualtat. El Viladecans ha demostrar mes perillositat en els seus xuts que el Sants, però res que Chueca no resolgués. En el minut 19, en la sortida d'un corner i aprofitant la major alçada dels jugadors ha arribat el 0 a 1, però això no ha trencat la igualtat.
<br/>Arribats a l'ultim minut de la primera part ha arribat la jugada que ha marcat el partit. Pilota en posició d'atac del Sants, Michael la perd en una mala passada, el Viladecans munta una contra i Edgard Doblas veu a Chueca molt avançat, segurament el seu únic error en tot el partit, i aprofita per fer una gran vaselina des de mig camp.
<br/>Tothom pensava que el partit estava trencat en favor del Viladecans, però ha estat al revés. S'ha canviat la parella de centrals i s'ha donat sortida a Illescas i Jordi, tot això ha provocat que el Sants estigués atacant gairebé tota la segona part i la seva recompensa ha estat el gol de Pipo. Del Viladecans només hem tingut noticies en un parell de jugades puntuals i semblaven mes interessats en fer passar el temps fos com fos, cosa que l'arbitre ha solucionat amb cinc minuts d'afegit.
<br/>Però ni amb mes temps afegit, ni l'empenta, no han fet que la punteria blanquiverda millorés. S'ha de continuar lluitant.
<br/>
<br/>+ info: <a href='http://uesants.blogspot.com/2013/04/ue-sants-ud-viladecans.html' target='_blank'>U.E. Sants - U.D. Viladecans</a><br/>
U.E. Sants 1 - U.D. Viladecans 2
04:35
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Música 
Publica a Diaspora

Rock radical basc


29:06
Documental sobre l'origen de l'etiqueta de rock radical basc i algunes de les bandes de l'època i que encara avui segueixen actives i amb força en el panorama musical d'Euskal Herria.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv