Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Lectura del manifest #LaLuchaSana contra l'#ApartheidSanitario<br/>
Manifest #LaLuchaSana contra l'#ApartheidSanitario
12:43
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Zeitgeist


1:55:23
És un documental a manera de intrahistoria, intenta partir d'una anàlisi racionalista i històric de l'estratègia i càlcul polític, de diverses creences religioses i institucions polítiques i econòmiques, especialment el cristianisme, els atacs del 11 de setembre i la guerra contra el terrorisme, i la Reserva Federal i el sistema financer internacional. El propi títol, Zeitgeist, vol dir "esperit guardià del segle", és a dir, l'experiència del clima cultural dominant.

Zeitgeist, (o esperit d'època), no és una anàlisi sobre religió, sobre mitjans, ni economia. Zeitgeist tracta sobre la fabricació de mites, de creences, de valors; que es transformen en pràctiques concretes i reals, mites que modelen l'esperit (l'intangible) d'una època i ho fan real. No es tracta de si és (més) veritat o no és veritat cada d'un dels fets descrits per la pel·lícula, sinó sobre com es fabriquen els mites.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv