Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Signa: <a href='http://www.change.org/freepussyriot' target='_blank'>http://www.change.org/freepussyriot</a>
<br/>Compartir el HT #freepussyriot
<br/>Donacions a: <a href='http://freepussyriot.org' target='_blank'>http://freepussyriot.org</a>
<br/>
<br/>Peaches, Simonne Jones, Préssecs, Jones Simonne, i un munt de músics, artistes, activistes i pensadors lliures s'uneixen per fer un vídeo en suport de l'art rus del col·lectiu punk feminista PUSSY RIOT! Ara que vostè ha sentit parlar del vídeo, volem que vostè prengui acció! Heus aquí per què:
<br/>
<br/>Al març de 2012 tres membres de PUSSY RIOT: Maria Alyokhina, Tolokonnikova Nadezhda, i Samutsevitch Yekaterina, van ser detingudes per les autoritats russes per la seva participació com a part d'una protesta a la Catedral de Crist Salvador de l'Església ortodoxa russa a Moscou. La seva pregària és el punk i va ser un acte de llibertat d'expressió i els càrrecs de 'vandalisme' i la detenció de les tres dones són vistes pel món com un acte cruel mà dura de l'opressió, s'estan duent a terme per dissuadir a la llibertat de pensament i expressió a Rússia.
<br/>
<br/>[...]
<br/>+ info: <a href='http://www.youtube.com/watch?v=SaJ7GzPvJKw' target='_blank'>http://www.youtube.com/watch?v=SaJ7GzPvJKw</a>
<br/>
<br/>Participants notables del vídeo:
<br/>Kate Nash
<br/>The Knife
<br/>Lykke Li
<br/>Miike Snow
<br/>Peter Bjorn and John 
<br/>Light Asylum
<br/>Deichkind
<br/>The Hives
<br/>Dave Catching (Eagles of Death Metal) 
<br/>Screamclub
<br/>J D Samson ( Le Tigre, MEN)
<br/>Marshall Crenshaw
<br/>Wayne Kramer (MC5) 
<br/>Bonaparte
<br/>Margaret Cho
<br/>Dave Hill
<br/>Nick Zinner (Yeah Yeah Yeahs) 
<br/>Jake Shears (Scissor Sisters) 
<br/>Bun E Carlos of Cheap Trick<br/>
Free Pussy Riot! #FreePussyRiot
02:47
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Descarrega

L'última decisió de Salvador Allende (cast)


56:14
Salvador Allende Gossens (Valparaíso, 1908 - Santiago de Xile, 1973), metge i polític xilè. Va ser elegit president de la República de Xile l'any 1970, després d'aconseguir la victòria la coalició que encapçalava, l'anomenada Unidad Popular. El seu mandat com a president comprenia fins el 1976 però, el cop d'estat de l'onze de setembre de 1973 protagonitzat per sectors de militars contraris a les polítiques socialistes, recolzats per sectors reaccionaris de l'extrema dreta i pels Estats Units, va finalitzar aquell període democràtic d'intenses reformes socials. La seva mort es va produir durant el bombardeig al Palau de la Moneda pels militars colpistes, durant el qual es va suïcidar, defensant fins el darrer moment el govern que representava. Aquell tràgic final va commoure a tot el món.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv