Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Raons immediates del tancament
<br/>Retards en la percepció dels salaris, eliminació de la paga de Nadal i retallades salarials del 5%.
<br/>Història i raons de fons.
<br/>L'Hospital de Sant Pau és públic concertat. No obstant això ha hagut de ser rescatat per 3 vegades amb diners públics de la Generalitat. On estan els avantatges de la privatització de la gestió.
<br/>Contràriament a la que pugui semblar, és l'hospital més ric de Catalunya: el seu patrimoni, en el qual estan més de 1.200 pisos i locals, supera els 300 milloones de €. No obstant això s'ha separat gestió i patrimoni: la fundació de gestió porta a terme l'assistència amb els diners del CatSalut mentre que totes les herències, donacions i llegats que la població dóna a Sant Pau, va a les arques de la Fundació privada que gestiona el Patrimoni. Aquesta fundació està formada per la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i l'Església. Si s'ha utilitzat part dels diners de la Fundació que administra el patrimoni en la gestió sanitària no existiria el dèficit.
<br/>L'assumpte Sant Pau està en mans del jutjat d'instrucció número 22 que entre altres coses investiga el salari rebut per càrrecs polítics que mai van treballar a l'Hospital.
<br/>La salut és un dels drets bàsics de les persones. El dret a la salut i la sanitat és irrenunciable i propietat de la ciutadania. No obstant això pretenen privatitzar i reduir el dret a la salut qui pugui pagar-.
<br/>Pel dret a la salut pública per a tothom.<br/>
Tancada a l'Hospital de Sant Pau
06:10
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web

[Venezuela] "La Vecindad" Okupa Llibertària


02:47
Okupació anarcopunk a Venezuela de gener a març del 2008.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv