Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Imatges d'una brutal càrrega policial injustificada durant la Vaga General del passat 29 de setembre.
<br/>
<br/>Sense dret a vaga i sense dret al treball:
<br/>
<br/>Mentre els mitjans ens fan creure que es vulnera el 'dret a no fer vaga' el que realment no existeix és el dret a la vaga. Milers de persones no van poder reivindicar els seus drets per por a perdre els seus treballs i els que van fer la vaga van ser durament reprimits.
<br/>
<br/>Pel que fa al dret al treball: en l'actualitat més de quatre milions de persones a l'Estat espanyol continuen sense tindre treball. I no precisament perquè 'piqueters violents' els impedisquen treballar: és el model capitalista i les reformes laborals neoliberals les que atempten directament contra el dret a treballar.
<br/>
<br/>[S'han eliminat tots els comentaris d'aquest video perquè hi ha hagut una amenaça directa i l'usuari del canal no pot estar tot el dia mirant a vore què diuen i desmentint qui és o deixa de ser]<br/>
[València] Explicació càrrega policial. Vaga General 29S
05:47
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Represión policial marcha contra el TAV (17/01/2009)


07:32
Urbina (Alava), dissabte 17 de gener de 2009 - convocada per AHT gelditu!! manifestació-marxa a les obres del TAV. Milers de persones contràries al TAV deixant clara la seva opinió i postura, brutal repressió policial, pilotades, cops de porra, vuit persones detingudes, desenes de ferits, centenars de colpejats.

comments powered by Disqus
 El Temps 
 Actualitat 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv