Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
'La Caixa' demana pena de presó per 8 activistes d'Ecologistes en Acció en un procés que es portarà a terme al jutjat penal num.6 de Barcelona.
<br/>
<br/>La raó: els ecologistes van fer una acció no-violenta de denúncia contra els crims socials i ambientals de Caixabanc arreu del món, desplegant 3 pancartes a la façana de la seu central del banc a l'Av. Diagonal de Barcelona. Les 3 pancartes tenien els missatges 'La Caixa arrasa el planeta', 'Justicia social i ambiental' i 'Alliberem-nos de la banca', i van ser desplegades durant el Congrés Confederal que els ecologistes van dur a terme a El Prat durant el passat desembre.
<br/>
<br/>'La Caixa' demana entre 6 mesos i 1 any de presó per als 8 activistes, que resideixen a Gavà, Cadis, Madrid i Getafe.
<br/>
<br/>El dilluns 4 de juny, a les 11h. l'imputat de Gavà, Jaume Grau, ha de declarar davant del jutge instructor a la ciutat de la Justicia. Jaume Grau és membre d'Ecologistes en Acció des de fa 12 anys, on s'ha especialitzat en les crisis del canvi climàtic i la pèrdua de la biodiversitat, assistint a les Convencions de Nacions Unides d'aquestes dues temàtiques a Copenhague (2009) i Nagoya (2010) respectivament. També participa del moviment 15M i de l'assemblea de la comunitat educativa de Gavà, entre altres moviments.
<br/>Es convoca una CONCENTRACIÓ a les portes de la Ciutat de la Justícia per rebutjat la persecució i criminalització dels moviments socials crítics i alternatius i exigir l'arxiu de la causa contra els 8 imputats.
<br/>
<br/>Ecologistes en Accio denuncia que, mentre els politics, banquers i grans capitalistes culpables de la crisi segueixen impunes, les organitzacions civils i la protesta social pacifica estan cada cop més perseguits.
<br/>
<br/>Més informació:
<br/>Acció de denúncia a La Caixa per la qual estan imputats els ecologistes: <a href='http://www.ecologistasenaccion.org/article21897.html' target='_blank'>http://www.ecologistasenaccion.org/article21897.html</a>
<br/>
<br/>Comunicat el dia que van declarar els imputats a Madrid (10 de maig): <a href='http://www.ecologistasenaccion.org/article23067.html' target='_blank'>http://www.ecologistasenaccion.org/article23067.html</a>
<br/>
<br/>CONCENTRACIÓ CONTRA EL PROCESSAMENT PENAL D'ECOLOGISTES ACUSATS PER CAIXABANK
<br/>
<br/>Dilluns 4 de juny, 11 h.
<br/>Ciutat de la Justícia
<br/>
<br/>Lloc: Porta principal a l'Av. Gran Via: 
<br/>Gran Via num. 111. FGC Ildefons Cerdà - Ciutat de la Justícia<br/>
"La Caixa" demana pena de presó per 8 ecologistes
02:50
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Represión policial marcha contra el TAV (17/01/2009)


07:32
Urbina (Alava), dissabte 17 de gener de 2009 - convocada per AHT gelditu!! manifestació-marxa a les obres del TAV. Milers de persones contràries al TAV deixant clara la seva opinió i postura, brutal repressió policial, pilotades, cops de porra, vuit persones detingudes, desenes de ferits, centenars de colpejats.

comments powered by Disqus
 El Temps 
 Actualitat 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv