Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Vermut i Manifestació pel 6è aniversari d'un dels pitjors casos de corrupció policial a Barcelona. El testimoni de dos policies va portar a la presó a varis innocents al judici pel cas 4F, entre ells, Rodrigo Lanza, que segueix empresonat. Patricia Heras va decidir treure's la vida abans de complir una condemna injusta. 
<br/>Els mateixos policies van ser condemnats posteriorment per tortures i fals testimoni en un altre judici. Exigim una revisió immediata del cas 4F i la posada en llibertat de Rodrigo Lanza.
<br/>
<br/>+ info: <a href='http://www.desmontaje4f.org' target='_blank'>Desmontatge 4F</a><br/>
#4f #2012 #Desmontaje4f #Desmontatge4f
02:59
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web

A l'escalfor de les xemeneies (cast)


46:07
"Al calor de las chimeneas" (2006) és un documental de Ecologistes en Acció i la plataforma ciutadana "Térmicas No" que analitza com el desenvolupament energètic a Espanya augmenta desorbitadament, com la crema de combustibles fòssils comporta un canvi climàtic. Però amenaça més a curt termini a la gent que viu junt a les grans indústries, zones degradades que alberguen ara històries de famílies con càncer, malformacions i la més alta taxa de mortalitat d'Estat Espanyol. El medi ambient és l'altre gran perjudicat: abocaments al mar, pluges àcides i un escalfament tant de les seves aigües com de l'atmosfera. Aquest documental ens ensenya l'obscura rebotiga de la generació elèctrica.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv