Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Tercer episodi d'aquesta sèrie argentina.<br/><br/>Argentina, 3668. Després d'una hecatombe nuclear ocorreguda 1400 anys enrere, tres marcians, després de viatjar durant anys a la velocitat de la llum, desperten de la hibernació del viatge i es troben amb el planeta terra desolat. La computadora de la nau va recol·lectar informació sobre el passat de la humanitat i es la presentarà als tres alienígenes al llarg de la sèrie, en una pantalla gegant amb didàctiques gràfiques i personatges hologràfics creats per a una millor explicació de la història del deute extern.<br/>
Marcians - Cap3 - La pressió del FMI (Cas)
29:06
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Humor 
Publica a Diaspora Web

Rouco Memela and the Bad Chicks


02:17
Vídeo aparegut a Internet en motiu del Dia del Orgull Gai

Text que acompanya el vídeo:
"¡¡¡¡Rouco a Eurovisión!!!! ¡¡¡¡Rouco a Eurovisión!!!!

(EL AUTOR DEL VÍDEO ASUME LA RESPONSABILIDAD DEL MISMO Y DEJA CLARO -POR SI LA IGLESIA O EL REACCIONARIADO GUSTARAN DE TOCAR LAS BOLAS- QUE LA CANCIÓN NUNCA HA SIDO PRODUCIDA PARA ÉSTE SINO JUSTO AL CONTRARIO Y SIN INTERVENCIÓN DE NADIE MÁS QUE YO MISMO).
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
* Canción: "Hazme el amor" del grandísimo PUTIRECORDS.
* Fotos: de interné.
* Mala leche: la mía pero cortada previamente por la Santísima Iglesia Catalótica Apustulática y Romulana.
* Cast: Rouco Memela, el Coro Kerubines (kerubains), la Niña de las Peras y su hermana Espe Rancia y la aparición estelar de Dios en el papel de Mano.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
* Huevo de pascua. Instrucciones: Introduce los términos PP, COPE o Fabra en la caja de búsqueda situada arriba a la der. (derecha); pulsa "Buscar"; pincha en cualquier vídeo que de como resultado la operación; Franco aparecerá inmediatamente, quizá disfrazado; bajar la tapa; cepillar los dientes.
Ahora que ya pasó, ¡¿unas cañitas?!"

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv