Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Calàbria 66, un projecte social, educatiu i artístic al barri
<br/>
<br/>Vint entitats del barri de Sant Antoni ens hem posat a treballar conjuntament per fer un projecte d’usos de l’edifici de Calàbria 66, que després de ser remodelat, serà destinat, en part, a equipament de proximitat per al barri.
<br/>
<br/>El proper 14 de gener, en el marc de la Festa Major del barri, farem un Acte de presentació del projecte al Racó de Cultura (Viladomat 75) a les 19:00h.
<br/>
<br/>+ info: <a href='http://www.calabria66.net' target='_blank'>Calabria 66</a><br/>
[StAntoni] Què està fent "Calàbria 66" per recuperar l'edifici de la ONCE?
03:24
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Cinema 
Publica a Diaspora

Oktapodi


2:27
Oktapodi (2007) La història de desenvolupament de Oktapodi és força curiosa, perquè tot va iniciar com un projecte estudiantil per a l'Escola d'Imatge Gòblins, integrat per Julien Bocabeille, François-Xavier Chanioux, Olivier Delabarre, Thierry Marchand, Quentin Marmi i Emud Mokhberi. Però una vegada que ho van acabar, aquesta història de dos pops enamorats conquistar a mig món, inclosos els jutges dels Oscars, ja que va rebre una nominació com a millor curt animat.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv