Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Aquet maig es va realitzar una calçotada-paellada per demanar la plaça els peixos per als veïns, per a dir que el carrer es de tots i no es pot privatitzar. Aquet actes va estar organitzat per Magdalenes ,les associacions de veïns de ciutat vella i Cruïlles i Compartir Dóna Gustet van realitzar.
<br/>
<br/>'Les personetes humanes' els granets d'arròs de la paella universal.<br/>
Compartir Dóna Gustet - Veïns, una especie en perill d'extinció
05:31
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

[València] Explicació càrrega policial. Vaga General 29S


05:47
Imatges d'una brutal càrrega policial injustificada durant la Vaga General del passat 29 de setembre.

Sense dret a vaga i sense dret al treball:

Mentre els mitjans ens fan creure que es vulnera el "dret a no fer vaga" el que realment no existeix és el dret a la vaga. Milers de persones no van poder reivindicar els seus drets per por a perdre els seus treballs i els que van fer la vaga van ser durament reprimits.

Pel que fa al dret al treball: en l'actualitat més de quatre milions de persones a l'Estat espanyol continuen sense tindre treball. I no precisament perquè "piqueters violents" els impedisquen treballar: és el model capitalista i les reformes laborals neoliberals les que atempten directament contra el dret a treballar.

[S'han eliminat tots els comentaris d'aquest video perquè hi ha hagut una amenaça directa i l'usuari del canal no pot estar tot el dia mirant a vore què diuen i desmentint qui és o deixa de ser]

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv