Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
La sanitat pública és insostenible? La gestió privada és realment més barata? a quin preu? Fem aquestes i altres preguntes a treballadors del món de la sanitat per a tractar d'esclarir el que està passant amb la sanitat pública.
<br/>Per això veiem quines on les responsabilitats de tots nosaltres en la sostenibilitat del sistema i quines estratègies s'han emprat per desmembrar-lo i privatitzar-lo a trossos. Veurem com ha anat el procés d'externalització, culminat amb l'aparició i expansió del model Alzira i vorem com estàn afectant les retallades als centres sanitàris.
<br/>http://anmorsigol.blogspot.com.es/2012/05/documental-sanitat-balensiana.html
<br/>
<br/>Guió, càmera i muntatge: anmorsigol
<br/>Participen:
<br/>Ramón Trullenque, Rosa Giner, Lourdes Romero, Rafa Reig, Rafa Muñoz, Arrop i Tallaetes, Alicia Gracia, Eduard Lucas, Rosa Maria Gallego i José Cunyat
<br/>
<br/>Música; Bear Attack, El Corredor Polonés, Gent del Desert, Tashkenti, La trocamba Matanusca, Ivan Aliaga.<br/>
Sanitat balensiana, la privatització de la salut
55:32
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Notícies 
Publica a Diaspora Web

Entrevista amb Josep Garganté, sindicalista detingut ahir per una denúncia de TV3


13:42
"La tarda sense embuts" entrevista a Josep Garganté el 15 d'octubre del 2010 després d'haver estat detingut degut a una denúncia de TV3.

Josep Garganté, sindicalista de TMB detingut ahir dijous, ha sortit aquest divendres a un quart de dotze del matí en llibertat amb càrrecs de desordres públics i danys.

Des de les deu del matí, quan el detingut ha passat a disposició judicial, mig centenar de persones s'han concentrat a les portes de la Ciutat de la Justícia en solidaritat amb Garganté, que ha estat rebut enmig d'aplaudiments i abraçades.

Els Mossos atribueixen a Garganté un delicte contra el patrimoni derivat dels aldarulls que hi va haver durant la vaga general i apunten que Garganté podria haver estat la persona que va deixar inutilitzada una càmera de TV3. Es dóna el cas que el sindicalista va ser detingut en acabat de la seva jornada laboral i quan es disposava a assistir a la reunió que l'Assemblea de Barcelona va dur a terme ahir a Sants per "continuar amb la lluita fins aturar la reforma laboral".

A l'espera que el procés judicial iniciï els seus tràmits, diverses organitzacions, com la CGT, la COS, la CUP o Endavant ja han fet arribar les seves mostres de solidaritat.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv