Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
El partit
<br/>U.E. Sants 2
<br/>U.D. Vista Alegre 4
<br/>Camp de L'Energia (17/03/2013 12:00)
<br/>Competició: Primera Catalana Grup 2 (Jornada 24)
<br/>L'única conclusió que es pot treure del partit d'avui es que ens tocara patir els onze últims partits que ens queden d'aquí al final.
<br/>La primera part ha estat de total i clar domini del Vista Alegre. El millor jugador del Sants del primer temps ha estat Chueca, i quan el porter es el millor no pinta be. Tot i això en la única arribada clara del Sants s'avançat amb un gol de Geri. Tot i amb el domini del Vista Alegre, l'empat no arribat fins a la sortida d'un corner que Carmona ha convertit en un gol olímpic.
<br/>La segona part ha començat com la primera, així en el minut 65 una jugada que el mig camp del Sants podria haver parat amb una d'aquestes faltes anomenades tàctiques, el Vista Alegre ha arribat fins a la ratlla de fons i la seva centrada la ha rematat Owono a gol. Aquest ha estat el punt d'inflexió, ja que sigui pels canvis santsecs, per l'esforç fet pel Vista Alegre fins aquell moment, o perquè Illescas ha empatat el partit només cinc minuts mes tard, el Sants ha començat a atacar la porteria del Vista Alegre insistentment i amb perill.
<br/>A cinc minuts del final ha arribat el tercer del Vista Alegre, pican un corner, embolic dins de l'àrea, Chueca fa una gran parada, però finalment Carmona acaba rematant i Quim sota pals no la pot acabar de treure amb el cap. Quedaven cinc minuts mes l'afegit i donava igual perdre per un que per dos i el Sants ha marxat a l'atac. En l'ultima jugada, ja que el àrbitre no ha deixat ni treure de mig el camp, amb el temps afegit gairabé esgotat, mentre mig equip estava a l'atac, un malentès entre Chueca i la defensa ha fet que Araujo marqués un intranscendent quart gol a porta buida.
<br/>
<br/><a href='http://www.uesants.blogspot.com.es/2013/03/ue-sants-ud-vista-alegre.html' target='_blank'>UESantsFan - U.E. Sants 2 - U.D. Vista Alegre 4</a><br/>
U.E. Sants 2 - U.D. Vista Alegre 4 (17/03/2013)
05:22
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Anuncis 
Publica a Diaspora

Protegeix-te de la SIDA


2:14
Amb la cançó "My Boy Lollipop", aquest vídeo promociona l'ús del preservatiu per prevenir del contagi de la SIDA.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv