Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Els uniformats amenacen als habitants amb desallotjar avui dilluns (16/07/2012), donant-los només tres dies de termini per recollir les seves pertinences i abandonar l'assentament. Això va ser catalogat pels residents com inadmissible i van denunciar que la policia no va mostrar en cap moment una ordre judicial per procedir.
<br/>
<br/>El col · lectiu que habita aquesta zona industrial abandonada del Districte de Sant Martí es dedica principalment a la recollida i venda de ferralla des de fa tres anys i no ha protagonitzat conflictes amb la resta de persones del barri.
<br/>
<br/>El complex no té aigua corrent i serveis bàsics com lavabos o recollida d'escombraries, fet que suposa un risc per a la salut i la qualitat de vida.
<br/>
<br/>La passada setmana, durant l'Audiència Pública a la Seu del Districte, un representant del col·lectiu subsaharià li va exposar al Regidor Eduard Freixedes les condicions en què viuen aquestes persones i li va demanar que fes arribar aigua corrent a les naus industrials.
<br/>
<br/>Uns dies més tard, lluny de respondre a aquesta demanda bàsica, el Regidor Freixedes, amb el beneplàcit de l'Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, van enviar a la policia per anunciar el desallotjament imminent.<br/>
El major assentament d'immigrants de Barcelona sota amenaça de desallotjament
04:30
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Descarrega

[VilawebTV] J. Bonet (FAVB): 'És molt important fer neteja a Ciutat Vella'


10:35
El nou president de la FAVB parla dels reptes de la ciutat, del paper de les associacions de veïns i de la corrupció a Ciutat Vella.

+ info: Vilaweb - Jordi Bonet (FAVB): 'És molt important fer neteja a Ciutat Vella'

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv