Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Programa de TV3 'Singulars'del 28/03/2011 on entrevisten a Arcadi Oliveres. Aquí la descripció del programa:
<br/>
<br/>'És un rebel, un activista social, una d'aquelles persones convençudes que canviar el món és possible. És l'economista Arcadi Oliveres, professor del departament d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de Justícia i Pau. Oliveres, que sempre s'ha mostrat crític amb el poder polític i econòmic, és, en aquests moments, una de les veus que s'alcen amb més contundència contra el que ell anomena 'les perversions financeres' del sistema capitalista. Arcadi Oliveres denuncia sense embuts els que ens han portat a la crisi actual: els especuladors que mouen bilions i bilions de dòlars sense que ningú els posi cap fre. Ens diu que el capitalisme financer és pervers i genera desigualtats i injustícies, i que cal plantar-hi cara i canviar-lo. En el seu últim llibre, 'Aturem la crisi', Arcadi Oliveres ens fa una crida a rebel·lar-nos contra els màxims responsables de la crisi, els poders financers, i també assenyala els punts febles de la nostra societat de consum desenfrenat, deslocalitzacions i democràcia afeblida. Diu que només podem aturar la crisi amb un canvi de mentalitat i si tothom pren consciència que hem de demanar responsabilitats a polítics i poders econòmics.'
<br/><br/>
[TV3] Arcadi Oliveres (Singulars)
43:17
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

U.E. Sants 1 - F.C. Santfeliuenc 1 (20/02/2011)


1:43
El partit
U.E. Sants 1
F.C. Santfeliuenc 1
Complex esportiu La bàscula (20/02/2011 12:00)
Lliga Primera Catalana, Jornada 24
El Sants va continuar amb el bon joc de les últimes dos jornades al menys durant la primera part. Va ser un partit amb una part per cada equip.
El Sants va sortir dominant el partit, i xutant amb força insistència, fins que en el minut vint, a la sortida d'un corner, Escabrós va rematar al fons de la xarxa. La dinàmica no va canviar la resta de la primera part. El Santfeliuenc sortia a la contra, però sense massa perill per la porteria blanc-i-verda. El Sants va gaudir d'un bon grapat d'oportunitats de pilotes al pal, fregant al pal, o ben aturades pel porter visitant.
La segona part va continuar igual uns cinc minuts, però llavors va ser el Santfeliuenc qui es va fer amb el control del partit. El Sants no sortia del seu camp, i Carulla va tindre que treure tot el seu repertori. Així fins el minut setenta-vuit on després d'un mal xut, Dani controla dins de l'àrea, en mig d'un munt de defenses i acaba marcant l'empat. A partir d'aquí el Sants es va treure una mica la pressió de sobre i va començar a arribar de nou a la porteria contraria, però el Santfeliuenc aprofitava les contres. Així fins al final del partit on el resultat ja no va canviar.
Titulars
U.E. Sants: Carulla, Escabrós, Rangel , Vergés, Manu, Xavi Pascual, Hamza (Peque 76'), Fran, Cano, Ivi (Gala 83'), Edu (Santamaria 44').

F.C. Santfeliuenc: Carlos, Cristian, Fran (Alberto 46'), Iñaki, Arcos, Diego, Maldonado (Álex Burch 46'), Riquelme, Quiles, Iván Fuentes (Javi Pozo 80'), Dani Sánchez.
Col.legiats
Xavier Rubio Punsatí. Isaac Rodriguez Ventura, Sergi Font Portell.

T.G.: Vergés. Arcos.
T.V.:..
Incidencies
Min. 20: 1-0 Gol de Escabrós.
Min. 44: Entra Santamaria per Edu.
Min. 45: Entra Alberto per Francisco i Burch per Maldonado.
Min. 76: Entra Peque per Hamza.
Min. 78: 1-1 Gol de Dani.
Min. 78: Entra Pozo per Fuentes.
Min. 83: Entra Gala per Ivi.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv