Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Signa el manifest a la pàgina web: 
<br/><a href='http://www.ateneupopulareixample.org' target='_blank'>http://www.ateneupopulareixample.org</a><br/>
L'Ateneu resisteix #LAteneuEsQueda
03:08
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

La doble cara de la moneda (VOFraSCas)


53:59
"La doble cara de la moneda"
Durada: 54 minuts.
Direcció: Jerôme Polidor-Vincent Gaillard.

Els diners s'han convertit en el valor més important de les nostres societats. Els individus, sempre estan a la seva recerca, com si es tractés d'una droga, amb pànic a que els falti. Molts estan disposats a fer el que sigui per aconseguir-lo i tant i fa els mitjans.

Des de finals del segle passat, alguns ciutadans, en diferents llocs del món, han posat en marxa sistemes d'intercanvi complementaris. La moneda es converteix en una eina social, al servei de l'home. El Chiemgauer alemany, el Banc de temps anglès i els Sistemes d'Intercanvis Locals francesos, són exemples concrets que la moneda pot arribar a ser un tema de debat en la societat occidental.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv