Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Documental realitzat per la productora Metromuster que mostra els secrets del sistema judicial espanyol a través d’un dels casos més emblemàtics de corrupció, el cas Bárcenas. Hi parlen l'exjutge Elpidio Silva, l'exfiscal anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo, l’activista Ada Colau o els advocats Jaume Asens, Isabel Elbal i Gonzalo Boye, entre d’altres.<br/>
Tèrmits (Termitas) (Cas) Via @Metromuster
50:40
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

Ni peons, ni patrons! (Cas)


58:52
Documental sobre l'experiència anarcosindicalista durant la Guerra Civil Espanyola, sobre la revolució social. L'ideal de l'autogestió va ser posat en pràctica per molts d'aquests militants. En grans zones de l'Espanya republicana es va començar a viure en una societat en la qual tot el món vivia en igualtat de condicions i ningú explotava a ningú.

Una de les regions on més desenvolupament va aconseguir aquesta revolució va ser a Aragó. Els habitants de la comarca del Cinca també col·lectivitzaren l'economia sota el principi de cadascú segons les seves forces ja cadascú segons les seves necessitats.

Els protagonistes de la pel·lícula són dones i homes que viuen a la comarca del Cinca. Les persones parlen de les seves experiències dels anys trenta i expliquen el que signifiquen els ideals revolucionaris. També mostren la importància de l'ensenyament anarquista per a la realització d'una revolució social i per poder mantenir els seus ideals durant els quaranta anys de la dictadura franquista.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv