Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
El reportatge 'Desenfocament de Gènere', realitzat per Ajuda en Acció neix arrel de l'experiència obtinguda amb la campanya 'Mou-te per la igualtat, és de justícia', amb l'objectiu de fer visible la importància que tenen els mitjans de comunicació i els seus professionals en la lluita contra la desigualtat de gènere, no només en el nostre entorn més immediat, sinó també en aquells països on la pobresa afecta en major mesura a les dones, ja que el treball col·lectiu contra les desigualtats entre homes i dones desemboca en la lluita contra una de les més importants causes estructurals de la pobresa: la desigualtat de gènere.
<br/>
<br/>La Fundació Quepo ha produït aquest reportatge, on s'analitza la representació de les dones als mitjans de comunicació i la perspectiva de gènere en la cobertura de la informació sobre cooperació al desenvolupament, mitjançant entrevistes a professionals del periodisme i expertes en comunicació i gènere.<br/>
Tràiler Desenfocament de gènere
1:26
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web

La doctrina del shock (VOSCas)


1:18:38
Basada en el llibre de Naomi Klein 'La doctrina del shock: el auge del capitalismo del desastre', aquesta pel·lícula tracta de l'auge de l'anomenat capitalisme del desastre que insta als governs a aprofitar èpoques de crisis econòmiques, desastres naturals, guerres i epidèmies per a saquejar interessos públics i portar a terme tot tipus de reformes per a afavorir el mercat lliure. Mesures que només han aconseguit instaurar-se a través de la força, la por i la repressió.

Repassa els orígens d'aquest capitalisme salvatge en les teories del Premi Nobel d'Economia Milton Friedman i la seva posterior posada en funcionament en tot el món, des de les dictadures a Xile o Argentina dels 70, a la Gran Bretanya de Margaret Tatcher, la Rússia de Yeltsin o les actuals invasions a Afganistan o L'Iraq.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv