Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Els objectius del FÒRUM a més d'aprofundir en les dimensions de l'atur, la pobresa i la desigualtat, conèixer les seves causes i els seus responsables, és avançar mitjançant el diàleg i el debat de les organitzacions, moviments i plataformes socials participants en la recerca de les solucions i alternatives al 'desordre' econòmic, social i polític existent, així com organitzar el suport a les accions i iniciatives d'acció i mobilització que s'acordin en el marc dels tallers i seminaris, sempre amb el lema de 'rescatar les persones' i la finalitat de construir una societat més justa, igualitària, solidària i democràtica.
<br/>
<br/>Streaming realitzat per:
<br/>Solidaritat i Comunicació SICOM i HOW audiovisual & multimèdia
<br/>+ info: <a href='http://www.forumaturpobresaidesigualtat.org/catala/' target='_blank'>http://www.forumaturpobresaidesigualtat.org/catala/</a><br/>
Forum alternatives atur pobresa i desigualtat a Catalunya - Via @SicomTelevision
4:00:36
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

La doctrina del shock (VOSCas)


1:18:38
Basada en el llibre de Naomi Klein “La doctrina del shock: el auge del capitalismo del desastre”, aquesta pel·lícula tracta de l'auge de l'anomenat capitalisme del desastre que insta als governs a aprofitar èpoques de crisis econòmiques, desastres naturals, guerres i epidèmies per a saquejar interessos públics i portar a terme tot tipus de reformes per a afavorir el mercat lliure. Mesures que només han aconseguit instaurar-se a través de la força, la por i la repressió.

Repassa els orígens d'aquest capitalisme salvatge en les teories del Premi Nobel d'Economia Milton Friedman i la seva posterior posada en funcionament en tot el món, des de les dictadures a Xile o Argentina dels 70, a la Gran Bretanya de Margaret Tatcher, la Rússia de Yeltsin o les actuals invasions a Afganistan o L'Iraq.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv