Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
+ info: <a href='http://sanitatxtothom.blogspot.com' target='_blank'>http://sanitatxtothom.blogspot.com</a><br/>
Actúa contra l'Aparheit Sanitari a Catalunya
20:05
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora Descarrega

Copieu, maleïts! (Cas)


58:26
Què és la propietat intel·lectual? I el copyright? Fins a quin punt es pot tenir una idea? Quins drets emanen d'aquesta propietat reconeguda àmpliament per la llei des dels temps de la revolució industrial?

La llei és clara respecte d'això i al seu abric, des de fa dècades, han proliferat les anomenades entitats de gestió de drets com SGAE, CEDRO, VEGAP, etc. que en teoria es dediquen a protegir els drets dels autors. No obstant això, des de fa alguns anys i especialment des de la irrupció massiva de la societat de la informació, el sistema s'està qüestionant constantment. Fins a quin punt pot ser un delicte copiar? No copiem tots constantment quan pensem?

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv