Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
L'1 abril 1939 acabava la guerra amb el triomf de les forces franquistes. Poques setmanes abans, prop de mig milió de catalans havien iniciat el camí de l'exili cap a França.<br/><br/>Tot i això, molts catalans, no es consideraven derrotats. Alguns van optar per seguir lluitant en la resistència francesa contra l'ocupació nazi, i altres es van infiltrar, Pirineu baix, per connectar amb el maquis català, rural i urbà, que comença a actuar a partir del mateix 1939.
Maquis a Catalunya - 1 - Inici del maquis
25:15
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Anuncis 
Publica a Diaspora

Manifest #1deMaig #Aranosaltres


4:36
Vídeo de l'assemblea per un 1 de maig diferent, alternatiu, combatiu, de veritat... una assemblea oberta des de la que crear una mobilització que estigui a la alçada de la situació que estem vivint.

Adhereix-te al website: Ara ens toca a nosaltres!

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv