Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Avui 9 de Maig del 2012 a Barcelona un grup de persones han presentat la Plataforma Solidària contra la repressió 'REREGUARDA EN MOVIMENT'.
<br/>
<br/>Sota el lema 'Contra la retallada de llibertats i la criminalització de la resistència als ajustos estructurals, justícia social!' han presentat la plataforma que pretén crear un vincle entre totes les afectades i represaliades per tal de fer un front comú contra la repressió. Des de la creació d'una caixa de resistència per afrontar conjuntament nous judicis així com la divulgació d'informació i recursos per poder estar informats/des.
<br/>
<br/>Més info a: <a href='http://rereguardaenmoviment.wordpress.com' target='_blank'>http://rereguardaenmoviment.wordpress.com</a>
<br/>Contacte: rereguardaenmoviment@gmail.com<br/>
Presentació "Rereguarda en moviment" Plataforma Solidària contra la repressió #StopRepressió #FelipFuig #HolaDictadura
08:01
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

[Gramanet] Manifestació contra les retallades en sanitat


9:47
02/05/2011 - Multitudinària manifestació contra les retallades i en defensa de la sanitat publica, convocada pel comitè de l'hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv