Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Grups d'estudiants entren a les seus d'ERC, d'Universitats i del Banc Santander
<br/>Protesten per la 'privatització' de la Universitat
<br/>
<br/>Grups d'estudiants pertanyents a la Coordinadora d'Assemblees d'Estudiants han entrat aquest migdia a les seus d'Esquerra i el Banc Santander a Barcelona (vídeo). Afirmen que hi han entrat per protestar contra la 'privatització de la Universitat' i amb motiu de la reunió avui dels ministres d'Educació de la Unió Europea. Quatre joves s'han encadenat en l'escala d'accés a la seu d'Universitats i uns 50 s'han manifestat a la porta de la seu del PSC.
<br/>
<br/>Els concentrats a la porta de la seu del PSC, on s'hi han estat prop d'una hora, eren treballadors de TMB, que expressaven la seva solidaritat amb els estudiants.
<br/>
<br/>Totes les tancades es fan amb grups petits d'una dotzena de persones. No és descartable que altres grups ocupen en les pròximes hores noves seus.
<br/>
<br/>A Lovaina (Flandes) uns cinc-cents joves s'han manifestat en protesta contra l'Espai Europeu d'Educació Superior, coincidint amb la reunió dels ministres d'educació de la Unió.
<br/>
<br/><a href=http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3575941 target=_blank>Notícia a Vilaweb</a><br/>
[Vilaweb] Més protestes contra Bolonya
01:38
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

No violència a #parlamentcamp: resistència enfront de càrrega policial


02:43
No violència a #parlamentcamp: resistència enfront de càrrega policial

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv