Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Cinc-cents anys després de la Conquesta d'Amèrica, les empreses multinacionals espanyoles, amb el suport de la diplomàcia, dels organismes financers internacionals i dels mitjans de comunicació, es fan amb els sectors clau de les economies d'Amèrica Llatina.
<br/>
<br/>És el segon desembarcament. Modernització, generació d'ocupació, disminució de la pobresa ... van ser només mites. El saldo en forma d'impactes de tot tipus no pot ser més negatiu: danys mediambientals, desplaçaments de població, carestia i deficiències dels serveis públics privatitzats, deteriorament dels drets laborals, violacions dels drets humans i, en general, saqueig econòmic i dels recursos naturals.
<br/>
<br/>Davant d'això, avui, una amplíssima xarxa d'organitzacions socials del Sud i del Nord coordinen les seves lluites i resistències.
<br/>
<br/>Un vídeo de: Observatorio de Multinacionales en América Latina (OMAL) i Paz con Dignitat.
<br/>Guió, realització i producció: José Manzaneda.<br/>
El segón desembarcament. Multinacionals espanyoles a Amèrica Llatina (Cas)
41:01
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

Artur Mas, a quina mútua vas?


08:05
Vídeo on es pot veure com un grup de manifestants li diuen 'quatre coses' a Artur Mas.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv