Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Ara fa 6 anys que un grup d’energúmens de l’entorn del GAV va rebentar la conferència d’Èric Bertran al Casal Jaume I de Sueca al crit de “Puta Catalunya”, insultant els assistents i provocant algunes destrosses al local, tal i com van denunciar els assistents a l’acte. La Policia Local va identificar alguns dels assaltants i ACPV, gestora del Casal, va denunciar-los. La justícia, una vegada més, va permetre que l’acció dels feixistes quedès impune una vegada més, una sentència que els ultres van celebrar.
<br/>
<br/>Hui hem volgut rescatar aquest trist episodi de violència, habitual malauradament al País Valencià des de la Transició, i preocupant quan constantment aquestes accions queden sempre impunes. El vídeo parla per si mateix, i és una prova que la violència feixista al País Valencià no és cap fet aïllat i que porta molts anys gaudint d’una inexplicable impunitat que dóna ales als violents per tornar a actuar.
<br/>
<br/>+ info: <a href='http://www.antifeixistes.org/7042_video-de-latac-violent-del-gav-al-casal-jaume-i-de-sueca-lany-2007-que-va-quedar-impune.htm' target='_blank'>http://www.antifeixistes.org/7042_video-de-latac-violent-del-gav-al-casal-jaume-i-de-sueca-lany-2007-que-va-quedar-impune.htm</a><br/>
[PV] L’atac violent del GAV al Casal Jaume I de Sueca l'any 2007 que va quedar impune
05:40
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

Frau Fiscal a l'Estat és de 80.000 milions d'euros


03:50
El frau fiscal a l'estat espanyol arriba als 80.000 milions d'euros. Els interessos del deute públic que ha de pagar cada any l'estat arriben a 21.500 milions d'euros, el 26,8% del frau permès.

+ info: Quien debe

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv