Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
El Partit Animalista, PACMA, i AnimaNaturalis han finalitzat el procés de denúncies pels correbous de 2011, amb un total d’onze denúncies contra les penyes organitzadores i els Ajuntaments de Camarles, Amposta, l´Aldea i Sant Carles de la Ràpita.
<br/>Aquestes denúncies podrien suposar sancions conjuntes de fins a 600.000 euros i les entitats anuncien noves denúncies per a la temporada de bous de 2012, que ja ha començat.
<br/>Voluntaris d’ambdues organitzacions van estar gravant al llarg de l’estiu passat nombrosos correbous als pobles de les Terres de l’Ebre a Tarragona, amb l’objectiu de constatar i en el seu cas denunciar l’incompliment de les normatives que regulen aquest tipus d’espectacles, segons la llei de correbous que va entrar en vigor al 2010. A la vista de les imatges recollides s’observen importants infraccions que contravenen el reglament català com ara agressions contra els animals, greus infraccions en les mesures de seguretat i participació de menors de 14 anys. 
<br/>Per tot això, el Partit Animalista PACMA i AnimaNaturalis han denunciat davant el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya a quatre ajuntaments per autoritzar, permetre i no evitar que es cometessin infraccions que van suposar greus actes de maltractament per als toros o que van posar en risc la seguretat dels assistents.
<br/>Així mateix, les denúncies es fan extensives a les penyes taurines que van organitzar els correbous, en el cas de Sant Carles de la Ràpita la Peña Bou Capllaçat, en el cas de l’Aldea la Peña Calaixó i Penya Amics Taurins, en el cas d’Amposta, la Penya el Cerril d’Amposta, Penya Bous per la Festa d’Amposta, Penya l’Esquella, i la Penya Emboladors d’Amposta.
<br/>En totes les denúncies se sol·licita a la Generalitat de Catalunya que obri expedients sancionadors contra els organitzadors d’aquests correbous.
<br/>Les denúncies van ser entrades a registre durant el mes de març de 2012 al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.<br/>
PACMA i AnimaNaturalis interposen 11 denúncies
02:11
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Roda de premsa per les detencions efectuades dins la Ciutat de la Justícia de Barcelona (13/10/2011)


08:13
Roda de premsa sobre les detencions efectuades dins la Ciutat de la Justícia de Barcelona del passat 13/10/2011.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv