Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Imatges de la segona càrrega que han protagonitzat agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra aquest 26 de maig al vespre a la porta de la redacció de la Directa, al barri de Sants de Barcelona, al carrer de Riego. Durant la primera càrrega, els mossos han arribat fins a la porta del local i han trencat els vidres amb dos cops de porra, ferint dos nois per l'impacte dels cristalls. Els agents han executat l'atac mentre un membre del mitjà abaixava la persiana. En la segona càrrega, que es pot veure en aquestes imatges, els policies han carregat contra diversos periodistes que estaven davant del mitjà, alguns dels quals anaven identificats amb armilla o braçalets. Més tard s'ha produït una tercera càrrega.
<br/>
<br/>Els incidents s'han produït en el marc de les protestes que han tingut lloc a Sants aquest 26 de maig arran del desallotjament del Centre Social Autogestionat Can Vies.
<br/>
<br/>Notícia completa: <a href='http://www.directa.cat/noticia/els-mossos-inten­ten-entrar-al-local-directa' target='_blank'>http://www.directa.cat/noticia/els-mossos-inten­ten-entrar-al-local-directa</a><br/>
Antidisturbis carreguen contra periodistes a la porta de la redacció de la Directa
00:36
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

[Manresa] Indignació per l'atac feixista


26:03
Més de 250 persones es van concentrar ahir (26/03/2012) entre les 8 i les 9 del vespre a la plaça Major de Manresa per condemnar l´atac que va efectuar la nit de divendres un grup de neonazis davant de la sala Stroika, on s´havia de celebrar un concert antifeixista. L´agressió, amb barres de ferro, punys americans i bengales, va acabar amb tres joves manresans ferits, un dels quals, Albert M.G, de 16 anys, fa dos dies que està ingressat a la UCI del l´Hospital Universitari Mútua de Terrassa i, actualment, el seu pronòstic és reservat. Els altres dos ferits van ser atesos a l´hospital de Sant Joan de Déu i ja han estat donats d'alta.

+ Info: Indignació per l´atac feixista a la sala Stroika de Manresa

comments powered by Disqus
 El Temps 
 Actualitat 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv