Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
El 17 de juliol de 2001: Durant el desallotjament d'una altra casa okupada, la policia assalta il·legalment la Kasa de la Muntanya a Barcelona.
<br/>Agents de la Policia Nacional disparen bales de goma de forma indiscriminada i directament a les persones que es troben al carrer.
<br/>Carles Guillot rep un impacte directament a la cara, rebentant-li l'ull i trencant-li el pòmul i el nas. Des del Març del 2005 s'ha iniciat un procés administratiu contra l'Estat i s'han posat demandes davant l'Audiencia Nacional, el Tribunal Suprem, totes desestimades. El Tribunal Constitucional no va admetre a tràmit el recurs. Després de 12 anys, no hi ha reparació ni responsable. 
<br/>El del Carles hauria de ser el primer i l'últim cas a arribar a Estrasburg per l'ús de les bales de goma.
<br/>La demanda és contra l'Estat Espanyol perquè les lesions patides suposen un tracte inhumà i degradant i perquè 12 anys de procés vulnera el dret a un procés just en un termini de temps raonable.
<br/>Ajuda'ns a arribar-hi i a què l'Estat espanyol sigui condemnat.<br/>
Les bales de goma a Estrasburg #stopbalesdgoma
02:49
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

[Manresa] Indignació per l'atac feixista


26:03
Més de 250 persones es van concentrar ahir (26/03/2012) entre les 8 i les 9 del vespre a la plaça Major de Manresa per condemnar l´atac que va efectuar la nit de divendres un grup de neonazis davant de la sala Stroika, on s´havia de celebrar un concert antifeixista. L´agressió, amb barres de ferro, punys americans i bengales, va acabar amb tres joves manresans ferits, un dels quals, Albert M.G, de 16 anys, fa dos dies que està ingressat a la UCI del l´Hospital Universitari Mútua de Terrassa i, actualment, el seu pronòstic és reservat. Els altres dos ferits van ser atesos a l´hospital de Sant Joan de Déu i ja han estat donats d'alta.

+ Info: Indignació per l´atac feixista a la sala Stroika de Manresa

 El Temps 
 Actualitat 
* Error en RSS *
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per les notícies enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv