Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Concentració que va tenir lloc ahir dimarts 14 de febrer a les 12h davant del Departament de Benestar Social.
<br/>
<br/>Les previsions de l´ Enquesta de Població Activa de l´últim trimestre de l´any passat anuncien més de 5.300.000 de persones aturades en l´estat espanyol, i superaran les 750.000 en Catalunya. En els propers mesos el desempleo seguirá creixent com consecuència de la recesió econòmica provocada per les polítiques d´ ajusts I retalls a Catalunya, Espanya i la Unió Europea. El 70 % de les persones en atur hauran esgotat les prestacions en març del present any. Més d´ 1 milió i mig de ciudadans/es sense feina careixen d´ ingresos. En més de 1,4 millones de llars, tots els seus membres estan a l´atur.
<br/>
<br/>Qué fan davant aquesta dramàtica situació social el govern de la Generalitat? Acomiadar, retallar la despesa social i justificar el fracàs de les seves polítiques, vulneren i trepitgen les seves pròpies lleis al tenir bloquejades unes 2.500 peticions del PIRMI sol.licitades abans de l´ agost, que segons la llei vigent en aquest temps s´haurien de resoldre favorablement per silenci administratiu positiu. A més a més, amenacen amb excloure a una gran part dels actuals beneficiaris del PIRMI amb l´excusa de la manca de recursos presupostaris quan a la vegada perdonen els impuestos als més rics.
<br/>
<br/>Davant aquesta situació qué reivindiquem i defensem l´ ASSEMBLEA DE TRABAJADORS I TRABAJADORES EN ATUR DE BARCELONA:
<br/>
<br/>- Treball digne per a tots o prestació per atur fins a la recol.locació efectiva.
<br/>
<br/>- Renda Ciutadana Garantida de 664 € / mes (mínim per una persona sola)
<br/>
<br/>- Reducció dràstica de la jornada laboral sense retalls salarials, prohibició de les hores extres i a preu fet.
<br/>
<br/>- Serveis bàsics gratuïts (aigua, electricitat, gas, etc ..., per a totes aquelles unitats familiars que tots els seus membres estiguin en situació d'atur.
<br/>
<br/>- Moratòria en el pagament del lloguer o de les hipoteques en l'habitatge habitual. Cap desnonament de famílies en atur per falta de pagament tant de lloguer com de la hipoteca.
<br/>
<br/>- Targeta de transport gratuït per a tots/es els desocupats.
<br/>
<br/>- Posar en marxa una borsa de treball municipal que gestioni de manera transparent i amb la participació de les AA.VV. i les assemblees d'aturats/es l'ocupació generada en els serveis i empreses municipals (nous llocs de treball, substitució vacants, etc.), l'ocupació creada per plans governamentals en marxa o que puguin crear-se.
<br/>__________________________________________
<br/>Assemblea d'Aturats/des de Barcelona: TOTS ELS DIJOUS al carrer SANT PERE MÉS BAIX, 70 (BCN) A LES 10 H. Metro: Línia I (Urquinaona)<br/>
Protesta davant Benestar Social 14-02-2012
03:09
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

[Sevilla] Manifestació de la Corrala La Utopía contra els talls d'aigua i llum


04:34
Els veïns de la Corrala La Utopia de Sevilla es van manifestar des de la Glorieta de San Lázaro, al costat dels pisos on resideixen, fins al Parlamento Andaluz, per protestar contra els talls de llum i aigua que Endesa i Emasesa, respectivament, han efectuat en els habitatges.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv