Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Europa tanca les fronteres a persones migrades i demandants d’asil.
<br/>
<br/>Europa fa tractats i convenis amb països fronterers: a Líbia persones migrades i refugiades són venudes a mercats d’esclaus; al Marroc sovint són apallissades i detingudes; a Turquia viuen sense dret a treballar i se’ls dispara a les fronteres turques.
<br/>
<br/>A Europa cada país legisla sobre estrangeria i asil pel seu compte. Hongria aprova una llei que permet tancar persones migrades i refugiades en centres d’internament fins que es resolen les sol·licituds d’asil. La resolució d’aquestes sol·licituds no tenen termini. En aquest centres s’amunteguen infants, dones i homes sense cap condició d’habitabilitat.
<br/>
<br/>Sense papers: a Europa centenars de milers de persones sense papers i sense drets reconeguts viatgen cercant familiars i un lloc a on poder treballar i legalitzar la seva condició de persona refugiada i migrada. Es creen campaments espontanis a on malviuen.
<br/>
<br/>Centres d’Internament d’Estrangers: les persones migrades i refugiades pateixen batudes policials on són detingudes, internades, maltractades i deportades.
<br/>
<br/>Estat espanyol: la llei d’estrangeria i la llei d’asil són restrictives. I el nombre de persones que es va comprometre a acollir i els terminis per concedir l’asil són incomplerts, deixant aquestes persones al carrer, sense dret a treballar, a viure una vida digna i desprotegides.
<br/>
<br/>Treballem per informar, sensibilitzar i mobilitzar els veïns i veïnes envers la problemàtica de les persones refugiades i exigir-ne l’acollida immediata.
<br/>
<br/>Ens trobem el segons dimecres de mes a la plaça de Sants, a les 19.30 h.
<br/>
<br/><a href='mailto:stopmaremortumshb@gmail.com' target='_blank'>stopmaremortumshb@gmail.com</a><br/>
Quina acollida fa la Unió Europea? Via @StopMareMortum #Sants
04:05
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Els #Mossos desallotgen a cooperants catalans de matinada #MasNoPaga #CooperaSi


10:27
Representants de la cooperació catalana van protestar ahir (28/06/2012) per la retallada d'un 84% del pressupost per a cooperació al desenvolupament de la Generalitat i un deute de 15 milions d'euros amb les ONG.

A les 4 del matí (29/06/2012) els Mossos els van desallotjar.

Les ONG denuncien els efectes que les retallades tindran sobre projectes ja iniciats en països empobrits

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv