Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Un ampli dispositiu d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra composat per una dotzena de furgons policials ha iniciat aquesta matinada el desallotjament de l'edifici conegut com #Habitatge18n. L'edifici va ser ocupat el passat divendres 18 de novembre per gent vinculada al moviment #15m Segons sembla la promotora d'aquest immoble, Nyala 2006 SL, es troba endeutada per diferents causes des de l’any 2007, motiu pel qual els ocupants suposen que varen ser adquirits per “SA NOSTRA” -Caixa de Balears- com a forma de compensar el seu deute. Sa Nostra és la caixa més lligada al sector immobiliari del grup Banc Mare Nostrum i és, també, la novena entitat espanyola amb major dependència de les fluctuacions del sector de la construcció, fins al punt que, el grup Sa Nostra, va rebre, durant l’any 2010, diners públics per valor de 915.500.000 d’euros. A més, Sa Nostra és notícia aquests dies per la seva presumpta relació amb assumptes tèrbols relacionats amb els escàndols econòmics de l’entramat societari d’Iñaki Urdangarín. Cal recordar que els ocupants d'aquest edifici havien rebut tota mena de suports veïnals.
<br/>
<br/>Desatenció en els jutjats
<br/>Ahir es varen presentar en els jutjats dues dones amb intenció de notificar que vivien a l'edifici amb els seus fills i aquestes només varen ser ateses per la secretaria judicial que es va negar a donar-lis informació perquè no les reconeixia com a part interessada i emplaçant-les a presentar-se aquest matí a les 10 a jutjats, sense que els donessin cap avís de l'execució del desnonament.
<br/>
<br/>+ informació: <a href='http://barrisants.org/component/content/article/94-actualitat/713-desallotgen-lhabitatge18n.html' target='blank'>BarriSants - Desallotgen #Habitatge18n</a>
<br/><a href='http://habitatge18n.wordpress.com' target='blank'>#Habitatge18n</a><br/>
Desallotjament de l'#habitatge18n: Què volen aquesta gent?
02:10
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

#15anysCV - 15 anys esbossant noves realitats - #SomCanVies


13:52
El CSA Can Vies, porta 15 anys d'història molt ben arrelada en els moviments socials de Barcelona i en particular de Sants.

Aquest és un breu resum d'aquests 15 anys i del que els van precedir en 15 minuts.

Perquè #SomCanVies, 20 d'octubre del 2012, 11:30 plaça Sants

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv