Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
'Passatge Cusidó...un adéu' de Jordi Secall, Manel Muntaner, Yolanda Bermúdez i Txema Alonso.
<br/>Barcelona, abril 2004, 30'.
<br/>
<br/>La renovació del tram final de la Diagonal al Poblenou amb la posada en marxa de la zona 'Fórum', va comportar la desaparició física d'illes senceres de cases i d'una manera de viure.
<br/>
<br/>Entrevista a un grup de veïnes afectades per un PERI (pla especial de renovació interior) que van viure durant molts anys en una illa de cases de planta baixa al Poblenou de Barcelona; en el passatge ara desaparegut, 'Cusidó'.
<br/>Ens expliquen la mala gestió per part de la immobiliària (Spais) i el desinterès de l'ajuntament en tot el procés, més pendent de l'obertura del 'Fòrum Universal de les Cultures'.
<br/>
<br/>Quan vam començar a gravar (a principis del mes d'abril de 2004), només quedava en peu un tros del passatge i alguna casa que completava l'illa. També hi havia un assentament nòmada d'una comunitat galaico-portuguesa en un dels solars. I en aquella primera setmana es van celebrar les jornades de portes obertes del 'Fòrum Universal de les Cultures Barcelona2004', que també vam anar a gravar, imbuïts pel fàstic que ens va provocar tot aquell dispendi i la gran mentida que era.<br/>
Passatge de Cusidó... un adèu
28:17
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Readmissió Andreu de Cabo d'autobusos de TMB


07:50
TMB de Barcelona va acomiadar a Andreu de Cabo per ser un treballador compromès amb les seves companyes. Treballadores de TMB com Saturnino Mercader de la CGT i Ambert Miguel de la COS; representants de nombrosos col·lectius com Ferran Lopez de la Fundació Andreu Nin, Maria Besora d'ARRAN i Quim Arrufat de la CUP; n'exigeixen la readmissió immediata a l'Alcalde Xavier Trias i a Joaquim Forn de TMB.

El proper 7 de febrer es farà el judici per la seva readmissió a Transports de Barcelona S.A. Aquell dia hi ha convocada una aturada de busos de 7.30 a 12.30 i una concentració a les 9.00 al Jutjat Social nº20 a Ronda Sant Pere 41.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv