Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Un projecte mafiós immobiliaria especulatiu amenaça convertir les darreres àrees agrícoles del Delta del Llobregat en un gran casino anomenat Eurovegas.
<br/>
<br/>El govern català està disposat a rebaixar al mínim les exigències legals, vulnerant drets laborals i la legislació ambiental per atraure un projecte que suposadament crearia llocs de treball. Però.. què pensen els pobles afectats pel projecte? I què en diu la gent de Barcelona? Els ho preguntem en el sí d'una marxa ciclista, realitzada el passat 21 d'abril des de Barcelona fins al cor del Delta del Llobregat. La defensa de la sobirania alimentària quedà visibilitzada.<br/>
Bicletada contra Eurovegas
06:20
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Anuncis 
Publica a Diaspora

Teaser 'La Salut el Negoci de la Vida' #PrivatitzarMata


02:07
Teaser del projecte La Salut el Negoci de la Vida.
Projecte audiovisual on s'analitza la situació de la salut i la sanitat a Catalunya a través de dos documentals, La Salud el Negoci de la Vida - anàlisi general - i Draps Bruts - corrupció - i de la publicació de clips i entrevistes a internet.

Ajuda'ns a finançar-lo

http://sicom.cat/salutelnegocidelavida/

Al projecte "La Salut el Negoci de la Vida" s'analitza la situació de la salut i la sanitat a Catalunya: determinants de la salut - gènere, pobresa, classe social, lloc de neixement, feina, habitatge, alimentació, medi ambient - exclusió social, privatitzacions, retallades, dependència, copagament, corrupció, dictadura farmacèutica.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv