Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
'La guerrilla de la memoria' tracta la lluita dels Maquis un cop acabada la Guerra Civil Espanyola. Els protagonistes d'aquest documental són aquells combatents que, després de la Guerra Civil Espanyola, no acceptaren la victòria del bàndol franquista i van prosseguir des de les muntanyes la seva lluita contra el feixisme. Darrere els seus rostres i els seus relats, es poden descobrir centenars d'històries silenciades durant el franquisme i que encara romanen en la memòria d'uns homes i dones que es reafirmen en la seva manera d'actuar en el passat. <br/>
La Guerrilla De La Memòria (cast)
1:06:49
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

U.E. Sants 1 - F.C. Ascó 2


Camp de L'Energia (21/04/2013 12:00)
Competició: Primera Catalana Grup 2 (Jornada 28)

Sisena derrota en els últims set partits dels que només hem tret un punt. Tot i que les últimes tres eren previsibles al jugar contra tercer, segon i primer classificat, no evita ficar-nos en zona de descens. Tot restà molt ajustat i es salvable, sobretot amb les ganes de la segona part d'avui, però s'haurà de patir molt.
Tampoc consola que l'Ascó hagi estat el millor equip que ha passat aquesta temporada pel camp de l'Energia, però ha esta un gran inconvenient, al igual que el mal arbitre. Tot amb la mala pinta de tot això hem de veure que amb els tres d'adalt hem tret el mateix resultat 1 a 2, i mai els hi hem posat fàcil.
La primera part ha començat amb un gol en la primera jugada, en una pilota que la defensa tenia dins de l'àrea i que amb una mala passada ha anat a parar a Ermegol que tot sol ha marcat. Molta gent no l'ha vist. Tot i el gol, l'Ascó ha dominat la primera part totalment. Pressionava, robava pilotes, combinava amb facilitat i xutava força, però amb poc encert per la nostra sort. El Sants fins passat el minut vint no ha creuat el mig camp, i ho ha fet només en contades ocasions, però provocant un parell de bons xuts llunyans.
El final de la primera part el Sants s'ha quedat sense Vergés, que primer amb un cop que l'ha fet sagnar, sense que l'arbitre veies falta, i després amb una forta entrada a mig del camp, tampoc sense sanció ha acabat provocant que abandonés el camp. Això ha fet que el principi de la segona part juguéssim amb defensa de quatre però només un central. I arribats al minut 65 hem passat a jugar amb defensa de tres i sense centrals. Aquesta aposta clarament a l'atac ha fet que el Sants equilibres una mica mes el partit, tot i que l'Ascó sempre era molt perillós.
Així en el 68 Ermengol ha fet el segon, però el guió no ha variat i el Sants continuava fent canvis amb visió ofensiva. Així el premi ha arribat ja en l'afegit, quan Pol Font ha marcat el gol del Sants.
Derrota sense res a dir, i a continuar lluitant que no ha estat res.

+ info: http://uesants.blogspot.com.es/2013/04/ue-sants-fc-asco.html

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv