Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
No et sentis obligat a vacunar la teva filla: informa't!
<br/>
<br/>Reflexions / Debat sobre la vacuna del papil·loma com a mètode necessari, eficaç i segur per preveure el càncer d'úter. 
<br/>Col·legi Metges Barcelona 24-1-13. Hi participen Teresa Forcades, metgessa i doctora en salut pública i Luis Urbiztondo cap de secció de vacunacions de l'Agència de salut pública de Catalunya.
<br/>
<br/>Urbiztondo defensa la vacunació impulsada pel govern de la Generalitat mentre que Teresa Forcades assegura que és una vacuna experimental de la qual comencen a aparèixer dades consistents que la fan insegura - ha causat morts i paràlisis - i de dubtosa eficàcia expressada en la pèrdua d'anticossos en un percentatge significatiu de nenes.<br/>
La vacuna del papil·loma, reflexions / debat : Teresa Forcades i Luis Urbiztondo
15:11
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

#Escrache al Conseller Mas-Colell Via @15mbcn_tv


01:37
24/04/13: (Directa) Una vuitantena de manifestants, entre els que hi havia estudiants i professorat, així com treballadors de la sanitat, han participat avui d'un "escrache" (escarni) col·lectiu al conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell. S'han concentrat a partir de les 21h davant del seu domicili, al carrer Balmes 454 de Barcelona, amb xiulets i octavetes.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv