Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Acompanya al vídeo:
<br/>Som ciutadans conscients que les coses no canvien soles. Som demòcrates convençuts que només una iniciativa com aquesta tornarà a la paraula democràcia el seu sentit etimològic: govern del poble. No ens conformem amb triar, volem votar. Votar les decisions que ens afecten directament i vetar aquelles dels que legislen contra nosaltres. Exigim transparència, volem tenir alguna cosa a dir sobre com s'administren els nostres impostos, volem estar informats. Sabem que això és possible, creiem que és necessari. Exigeix ​​amb nosaltres la teva quota de sobirania.
<br/>+ info: <a href='http://demo4punto0.net' target='_blank'>Democràcia 4.0</a><br/>
Democràcia 4.0 (Cas)
03:40
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Art 
Publica a Diaspora

Passejada poètica dedicada a Salvador Espriu . Biblioteca Popular Josep Pons


57:09
Acte de cloenda de la Passejada poètica dedicada a Salvador Espriu, que va tenir lloc el dia 11 de maig del 2013 a la Biblioteca Popular Josep Pons (Bloc 11 - Can Batlló).

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv