Menú 

Inici

Notícies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
<a href='http://llibertatfelix.cat' target='_blank'>http://llibertatfelix.cat</a>
<br/>
<br/>L'ANTI-FEIXISME EN EL PUNT DE MIRA!!!!
<br/>
<br/>El nostre company Fèlix resta a la presó des del passat dimarts 28 de gener. Massa temps. La jutgessa Pilar Rovira del Canto va declarar el seu ingrés a presó provisional sense possibilitat de fiança. España en Marcha, amalgama composada per grupuscles d'ultradreta, Democracia Nacional, la Falange, Nudo patriota Español, o la neonazi Alianza Nacional, va denunciar-ho (sí, sí, i són els mateixos que a la llibreria  Blanquerna amenaçaven amb ràtzies i caceres contra tothom amb provocacions xenòfobes i anticatalanistes!!).
<br/>
<br/>EL FEIXISME APUNTA, ELS MOSSOS DISPAREN I DETENEN
<br/>
<br/>Durant aquests mesos, els Mossos s'han dedicat a construir un relat ple de fantasies i literatura conspirativa fins arribar al dimarts 28 de gener a la nit, moment que es va aprofitar per muntar un dispositiu grotesc i detenir sis companys i companyes antifeixistes acusades de varis delictes. L'endemà al matí, amb la mateixa brutalitat, el centre social autogestionat Can Vies va ser literalment destrossat per la BRIMO, cosa que va causar greus desperfectes, va trencar la normalitat veïnal de Sants i va posar en evidencia l'estat policial en el qual vivim.
<br/>
<br/>Res de nou a la nostra ciutat, es diu criminalització. I és que, com sempre, els Mossos estan tan a sobre dels moviments socials crítics com permissibles són amb el feixisme de la mà del Casal Tramuntana i Plataforma x Catalunya, entre d'altres, que gaudeixen d'impunitat legal i judicial mentre es relacionen nacionalment i internacionalment amb el neofeixisme d'arreu del mon.
<br/>
<br/>LA JUSTÍCIA EMPRESONA
<br/>
<br/>També és cert que no podem oblidar el paper bàsic que ha interpretat en aquest esperpent la senyora Pilar Rovira del Canto, jutgessa i aliada ultra dels estaments policials. Ja vam dir que malgrat aquesta vida tan ràpida en la qual tots i totes oblidem amb massa facilitat, algunes mantenim el dit al gallet de la memòria per combatre tanta amnèsia interessada. Curiosament, si és que sou dels que penseu que existeixen les coincidències, aquesta va ser la jutgessa que va permetre la manifestació de Falange a Arenys de Munt, el dia de la consulta per la independència, i, per si no fos prou, és germana del jutge amb passat a la magistratura militar, Enrique Rovira del Canto, famós per empresonar el company de Terrassa, Franki, per ultratge a la bandera espanyola.<br/>
Manifest antifeixista #LlibertatFelix , absolució detingudes!
03:31
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Notícies 
Publica a Diaspora Web

Presentació del Documental #4F. Ni oblit ni perdó [Via @Contrainfos] #Desmontatge4f


02:16
El dissabte 8 de juny del 2013 tenía lloc a Barcelona la presentació del documental 4F "Ni oblit ni perdó".En un principi l'acte es celebrava a la sala Rai, però una sorpressa inesperada va portar a les gairebé 700 persones a inagurar el Cinema Patricia Heras, on amb l'okupació simbòlica del cinema de Vía Laietana, es va projectar el documental.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv