Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
El dilluns 6 de juliol estrenàrem el nou local amb una conversa sobre immigració, identitat, colonialisme i colonialitat.
<br/>
<br/>Estem molt contentes perquè a la primera activitat que s’ha dut a terme a l’espai Metromuster hem aconseguit omplir la sala polivalent.
<br/>
<br/>Les ponències corrien a càrrec de Soledad Bertran, Claudia González, Daniela Ortiz, Xavier Artigas i Xapo Ortega. Soledad i Claudia, són membres de tActe Barcelona, col·lectiu que, des del discurs de la psicoanàlisi, intenta estudiar la realitat social. Daniela és una artista que als seus treballs posa èmfasi en temàtiques com la immigració, la idea de nacionalitat o les diferències entre classes socials i Xavier i Xapo són coodirectors de Ciutat Morta i del nou projecte que està duent a terme Metromuster i en el qual també participa Daniela, “Idrissa. “Crònica d’una mort qualsevol”.
<br/>
<br/>Si teniu interès en el tema i no poguéreu venir, aquí teniu el vídeo amb l’acte pràcticament al complet.<br/>
IMMIGRANTS TOT(es)? Via @metromuster
45:51
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

[PV] Dos anys del CSOA L'Horta (Benimaclet)


07:42
Vídeo-Resum dels dos anys d'okupació del Centre Social Okupat i Anarquista L'horta a Benimaclet. Amb motiu de les jornades Fem Barri celebrades el 14 de Desembre de 2014.

+Info a horta.noblogs.org i a les xarxes socials.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv