Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Acció contra la Fam llança <a href='http://www.experimentocomparte.org' target='_blank'>Experimento Comparte</a> per estudiar el comportament de l'ésser humà quan s'enfronta a la realitat d'un món mal repartit. Dels 20 nens sotmesos a estudi, 20 van compartir el seu menjar. Queda clar que la lluita contra la fam és més fàcil si tots compartim una mica.
<br/>En un món amb capacitat per a alimentar el doble de la seva població, 3,5 milions de nens moren per desnutrició aguda cada any.
<br/>
<br/>Hauríem d'aprendre'n.<br/>
Experiment Comparteix - Acció contra la Fam (Cas)
01:42
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Anuncis 
Publica a Diaspora

Documental "Corrupció: l'Organisme nociu" (tràiler V.O.)


2:44
El documental que va més enllà de la denúncia.
corrupcioorganismenociu.com

Coneixerem la corrupció que mina la legitimitat de la democràcia i distorsiona el mercat de manera que ens afecta a tots.

Testimonis que relaten les seves denúncies i exposen les seves claus per fer front de forma viable a aquesta lacra i aturar la indefensió a la que ens aboca.

Només coneixent la realitat, podrem canviar-la!

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv