Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Competició: Segona Catalana Grup 2, Jornada 7
<br/>Col·legiats: Francesc Girbau Llistuella. Joan Méndez Mateo, Sergi Asensio Alba.
<br/>Equips:
<br/>U.E. Sants Titulars: Carlos, Freixi (Pardo 77'), Castillo, Aleix, Arbulu (Marcos 77'), Avilés, David, Navarro (Picolo 77'), Peque (Gala 60'), Jordi(Guerrero 86'), Samu.
<br/>U.E. Sants Suplents: Sergio, Alex 
<br/>U.E. Sant Juan At. de Montcada Titulars: Adri, Edgar, Porcel, Vasco, Joan Camí, Rafael José González, Sergio (Gerard González 77'), Casals (Javi Álvarez 51'), Nil (Eric Yañez 68'), Baena (Juan José Moreno 89'), Emmanuel (Vicente Mayor 68').
<br/>U.E. Sant Juan At. de Montcada Suplents: Marc
<br/>Gols: 0-1 Baena (57'), 1-1 Avilés (87')
<br/>Primer empat del Sants en aquesta lliga. Els primers compassos del partit han estat igualats, però enseguida el Sants s'ha posat a tocar la pilota que tants bons resultats li ha donat fins ara, mentre els de Montcada s'han tancat, jugaven a pilotades per muntar la contra, i sobretot jugaven molt al limit de la infracció amb estrebades, puntades, pèrdues de temps,... que poc a poc han anat embrutant i embossant el partit.
<br/>La falta de punteria i el joc travat han fet que la primera part acabés sense gols i la segona ha començat igual. En el minut 57 una d'aquestes pilotades cap endavant l'aprofita Baena per fer una bona jugada per banda i sembla que, mig errada mig encert, fa que el seu xut acabi a la xarxa.
<br/>Llavors han arribat els nervis dels santsencs per remuntar un resultat injust, mes l'estona que necessiten els jugadors de refresc que entren per centrar-se, ha fet que arribéssim al final del partit amb el marcador en contra, amb nervis al camp i molts mes nervis fora del camp. I no estat fins a tres minuts pel final que en una pilota mal rebutjada per la defensa de Montcada, la recupera Gala que fa una gran centrada i la posa al cap de Avilés que entrava de segona línea.
<br/>L'empat no era just, però era el millor resultat possible, i ja semblava que res mes havia de passar, però encara hem estat a temps per veure una entrada desproporcionada a Carlos que li ha suposat la segona groga per Vicente Mayor, i una jugada mes tard una falta al mig del camp de Picolo li ha suposat una vermella directe possiblement massa sanció per la falta comesa.
<br/>I la conseqüència de embrutar tant el joc durant tot un partit s'ha convertit en una indesitjable tangana, que sembla que ha començat Castillo i en la que s'ha vist embolicat jugadors i public de tots dos equips. Així que un bon punt amb mal regust i ja veurem si no hi ha sanció. 
<br/>
<br/>+ info: <a href='http://uesants.blogspot.com/2013/10/ue-sants-ue-sant-juan-at-de-montcada.html' target='_blank'>UESantsFan - U.E. Sants 1 - U.E. Sant Juan At. de Montcada 1</a><br/>
U.E. Sants 1 - U.E. Sant Juan At. de Montcada 1
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Assamblea PAICAM - Via @SicomTelevision


05:48
Constitució de la 'PAICAM - Plataforma d'Afectades per l'Institut Català d'Avaluacions Mèdiques - ICAM'.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv