Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
LES JOVES D'ARRAN COMBATEM EL FRANQUISME!
<br/>
<br/>De Vic a Sueca, de Banyoles a Les Franqueses del Vallès i de Manlleu a Mataró passant per Barcelona o Sant Cugat... combatem el franquisme arreu dels Països Catalans!
<br/>
<br/>Estem disposades a trencar del tot amb el franquisme, i això vol dir trencar amb l’Estat. No tenim cap por de convertir en runes el feixisme espanyol per construir uns Països Catalans lliures, socialistes i feministes. I és que lluny del que ens pretenen explicar, el franquisme no és cosa del passat, sinó tot el contrari, el franquisme es manté en totes les estructures de l’Estat espanyol i és per això que continuarem plantant cara a totes les mostres franquistes que encara avui en dia trobem arreu dels Països Catalans.
<br/>
<br/>Combatent el franquisme i totes les mostres de feixisme és com construirem dia a dia uns Països Catalans lliures i amb memòria.
<br/>
<br/>#NiReiNiPor🔥<br/>
#NiReiNiPor - Combatem el franquisme arreu dels Països Catalans. Via @arran_jovent
01:27
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Les dones espigolen la memòria de l'Horta. Via @La_Directa


05:25
Redacció: Toni Silva
Audiovisuals: Lluïso Llorens

Un documental reivindica el treball de les dones de l'horta de Campanar a València. El col·lectiu Les Espigolaores recull testimoniatges de les vides de vuit agricultores d'una zona de cultiu arrasada pel 'boom' urbanístic.

Notícia completa: La Directa - Les dones espigolen la memòria de l'Horta

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv