Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Repressió policial cap als treballadors del sindicat andalús (SAT) Santa Justa Sevilla. 06 de setembre de 2009.
<br/>
<br/>Molts ciutadans hem vist la brutal repressió de la policia del PSOE contra l'únic sindicat de classe que avui hi ha a l'Estat espanyol. Sindicat que recull la tradició de l'anarquisme andalús: l'assemblea, l'acció directa, l'ètica de les seves afiliades, etc. Aquestes són les característiques del sindicalisme revolucionari, el sindicalisme que posa en dubte el que gairebé tothom dóna per fet, el sindicalisme que negocia amb la gent al carrer o al camp, el sindicalisme que no es ven per quatre duros de subvencions , el sindicalisme que trenca els esquemes del que és políticament correcte.
<br/>
<br/>Al principi, la terra no era de ningú i pertanyia a la col.lectivitat. Més tard els més violents, generalment, Caps guerrers se la va apropiar. En l'anomenada Reconquista se la van treure als àrabs i va passar a mans de nous caps guerrers: els Alba, Infantado, Medinaceli, i avui en dia als nous capitalistes.
<br/>
<br/>¡La terra per a qui la treballa!<br/>
[Andalucia] Repressió policial cap als treballadors del sindicat andalús
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Les dones espigolen la memòria de l'Horta. Via @La_Directa


05:25
Redacció: Toni Silva
Audiovisuals: Lluïso Llorens

Un documental reivindica el treball de les dones de l'horta de Campanar a València. El col·lectiu Les Espigolaores recull testimoniatges de les vides de vuit agricultores d'una zona de cultiu arrasada pel 'boom' urbanístic.

Notícia completa: La Directa - Les dones espigolen la memòria de l'Horta

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv