Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Brigitte Vasallo es considera una escriptora a batzegades, periodista a estones, feminista anti-racista (ambdues perspectives necessàriament juntes), amb especial obsessió per la islamofòbia de gènere, i especial tirada per les relacions no-monògames i inclusives com a forma de resistència política.
<br/>
<br/>Ha escrit la novel·la PornoBurka, prologada per Juan Goytisolo, i realitza els tallers #OccupyLove, per replantejar-nos la monogàmia sense deixar-nos la pell (ni el feminisme) en l'intent i 'Islamofòbia i islamofòbia de gènere. Eines per descolonitzar la mirada'.
<br/>
<br/>Ha viscut bona part de la seva vida al Marroc, que li va fer conscient d'haver estat construïda en l'etnocentrisme, la colonialitat i l'arrogància cultural. Intenta que el seu treball i activisme encreuament lluites i resistències des d'un lloc d'enunciació situat, amb especial obsessió per la islamofòbia com a forma de racisme, el gènere i la construcció d'alteritat a través de les relacions sexe-afectives dissidents.
<br/>
<br/>En l'entrevista, Brigitte, ens parlarà de tots aquests temes en què treballa actualment, pel que en l'entrevista anem a aixecar les limitacions per deixar-cavalcar i veure on ens porta.<br/>
Brigitte Vasallo: “El pensament monògam genera identitats tancades que operen amb violència” - Via @LaGuerrillaTv
23:47
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

Entrevista a Susan George. #NOaTTIP-CETA-TISA (VOAngsSCas)


17:18
Necessitem tractats UE -USA?

Canvis que provocaria TTIP.
Lluita contra els tractats a nivell local.
Lluita a nivell global contra els tractats.
Volem algun tipus de tractat entre UE i Estats Units?
Podem guanyar?
Hi ha 'Pla B' per a l TTIP?

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv