Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
L'èpica s'alia amb els treballadors de TV3, que aquest dijous, 20 de febrer, viuen la sisena jornada de vaga acordada en referèndum el passat 7 de febrer, i ho fa a través del vídeo 'Tr3scents', una combinació d'imatges dels vaguistes amb seqüències de la pel·lícula '300' que narra la resistència d'un reduït exèrcit d'espartans a davant l'atac de l'invasor persa durant la Segona Guerra Mèdica.
<br/>
<br/>A partir de la similitud dels resistents, tres centenars, i els gairebé tres-cents acomiadats a Televisió de Catalunya, el muntatge combina imatges heroiques del film amb la lluita dels treballadors i les seves principals demandes.
<br/>
<br/>Aquest dijous acaba el cicle de sis vagues alternes aprovada en referèndum en rebuig a la proposta de més retallades salarials. Aquesta tongada de dies de vaga va començar el 10 de febrer amb una aturada de 12 hores, van seguir tres vagues de quatre hores els dies 12, 14 i 16 de febrer, una altra de dotze hores el 18 de febrer i finalment avui, amb una vaga prevista de 24 hores.<br/>
TR3SCENTS #TV3enLluita #Catràdioenlluita #BrauliCessament
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Infantil 
Publica a Diaspora

Historietes Medievals - El Sabater i els dimonis. Via @PotDePlomTeatre


15:29
Un capítol més de la sèrie de Pot de Plom "Historietes Medievals", que es va rodar l'any 2001, en coproducció INDEX Producciones per a RTVV. Aquesta setmana ha eixit publicat al DOGV la notícia, i sembla que les rondalles tornaran a la nova Canal 9 (À.). Per celebrar-ho, us deixem hui amb Toni, un sabater molt pobre que pactarà amb el dimoni per tal de poder alimentar a la seua família, esperem que us agrade!

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv