Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
La família, companys, amics i totes les persones de l'entorn d'en Sergi Rubia Olives, ingressat des del passat divendres 30 de maig a la presó de Can Brians 1, acusat de desordres públics amb motiu de les mobilitzacions que s'han produït a rel del desallotjament i enderrocament del Centre Social de Can Vies i ÚNIC dels detinguts al que se li ha ordenat presó preventiva, volem manifestar la nostra indignació i donar a conèixer a tots el mitjans els detalls de la seva detenció. 
<br/>Abans de tot volem senyalar que en Sergi és una persona sense cap tipus d'antecedents, que mai s'ha vist involucrat en cap conflicte, ni està relacionat amb cap grup violent. 
<br/>Per el contrari es un jove compromès amb els valors de la convivència, solidaritat i cohesió, com ho demostra dia a dia a través de la seva feina com auxiliar d'infermeria i la seva activitat dins el si dels Castellers de Barcelona, on ha desenvolupat una gran tasca en benefici d'aquesta entitat des del 2005.
<br/>Més informació: <a href='http://www.sergillibertat.cat' target='_blank'>http://www.sergillibertat.cat</a><br/>
#SergiLlibertat
01:10
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

Roda de premsa 6/6/2017 Manifestació 10J #BCNnoEstàEnVenda Via PatoJMA


29:08
Roda premsa 6/6/2017 per anunciar explicar la manifestació del proper 10 de juny, a les 18h, a la plaça Universitat de Barcelona.


comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv