Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Aquest documental realitzat per un equip d’estudiants de Comunicació audiovisual i que està sent tot un fenòmen mundial, parteix d’un procés informal per part dels seus autors que es va iniciar en l’apropoament de la diversitat d’experiències educatives i de persones que reflexionaven sobre les diferents formes d’entendre l’educació.
<br/>
<br/>Des de l’any 2009 es van fer més de 90 entrevistes a educadors, professionals, pares i mares de família i referents d’experiències educatives diferents. Es van visitar més de 45 experiències educatives no convencionals,  en alguns casos adscrites a metodologies formalment instituïdes i en altres casos en procés de creació i desenvolupament de noves pràctiques.
<br/>
<br/>La pel·licula és un resum de les impressions portades a terme durant la recerca. En tot el recorregut els autors consideren que van trobar certes idees comuns a moltes experiències no convencionals, que poden o no estar presents, però que són elements importants per repensar un nou paradigma educativa.
<br/>
<br/>+ info: <a href='http://www.educacionprohibida.com' target='_blank'>http://www.educacionprohibida.com</a><br/>
L'Educació Prohibida (Cas)
02:25:19
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Humor 
Publica a Diaspora

Xavi Castillo News! Choque de trenes. Via @PotDePlomTeatre


05:16
No us passa, de vegades, que no pareu d'escolat la mateixa expressió als mitjans de comunicació per tal de tractar un tema. És com si, de sobte, es ficaren tors d'acord! Això hem viscut aquesta setmana amb el "choque de trenes" entre el govern català i l'espanyol. Comprovem si és, de veritat, una expressió popular.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv