Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Fahrenheit 451 és una pel·lícula britànica de ciència-ficció dirigida per François Truffaut, estrenada el 1966. És un film inscrit en el moviment Nouvelle vague.
<br/>
<br/>En una societat distòpica on el coneixement és considerat com un perill, els llibres són prohibits. L’ofici de Guy Montag consisteix a localitzar-los i cremar-los. Però un dia, la seva trobada amb Clarisse l’empeny a replantejar-se la seva activitat.
<br/>
<br/>Adaptació de la novel·la homònima de Ray Bradbury, Fahrenheit 451 és l'única pel·lícula de François Truffaut rodada en anglès.<br/>
Fahrenheit 451
1:15:00
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Acció a la Borsa de Barcelona | L'organització és la clau de la victòria | Via @Arran_Jovent


⏩ Arran Països Catalans hem presentat la segona fase de la nostra campanya pel referèndum, i ho hem fet bloquejant la Borsa de Barcelona amb els nostres propis cossos.

I ho hem fet perquè tenim clar que dins del capitalisme no hi haurà mai democràcia ni independència.

Les joves organitzades som i serem #LaClau🗝 que obrirà el cadenat que ens explota i oprimeix. Juntes farem que el #referèndum serveixi a les classes populars!

Desobeïm i continuarem desobeint per demostrar que un altre món és possible i que ja l'estem construint!

Visca la lluita del jovent!✊

L'organització és la clau de la victòria! 🗝

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv