Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Aquest vídeo forma part del projecte 'la Salut el Negoci de la Vida'. 
<br/><a href='http://goteo.org/project/la-salut-el-negoci-de-la-vida/home' target='_blank'>http://goteo.org/project/la-salut-el-...</a>
<br/>
<br/>Justinià Villarán Macías es va veure obligat a pagar 9.000 € en una clínica privada per una operació que cobreix la sanitat pública. Després de l'operació el metge li va dir: 'No s'havia parlat res de factures ... Jo no opero això per la Seguretat Social perquè no em surt dels ous'.
<br/>
<br/>Justinià, malalt de Síndrome Piramidal, va estar 6 anys deambulant per diferents unitats de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell fins que finalment li van desnonar dient-li que havia d'acostumar a viure amb l'intensíssim dolor que suportava. La desesperació va fer que Justinià fins i tot es plantegés acabar amb la seva vida: 'Ja ho tenia tot planejat ...'.
<br/>
<br/>Els germans de Justinià, Francesc i Carme, no es van donar per vençuts. Van investigar i van trobar a Mútua de Terrassa, centre públic-concertat, al Dr Juan Luís Mestre de Lleó, neurocirurgià especialista en síndrome piriforme o Piramidal. Amb les esperances renovades sol · licitar al Taulí que derivessin a Justiniano a Terrassa, a només 8 quilòmetres de Sabadell, però de nou el metge de la clínica del dolor, el Dr Martí Solà, va posar impediments i va recomanar a la família visitar el Dr Mestre de Lleó a la seva clínica privada. Després amenaçar amb una reclamació per la negativa la família va aconseguir la derivació preferent.
<br/>
<br/>La crida de Mútua de Terrassa no arribava i el dolor de Justinià cada cop era més intens així que la família va decidir després de més de dos mesos d'espera visitar al Dr Mestre de Lleó en la seva consulta privada de la clínica Treton de Terrassa per intentar pal·liar el mal de Justinià fins que ell mateix els cridés a la seva visita a la sanitat pública. El Dr Mestre de Lleó els va enganyar: 'La Seguretat Social no disposa de les eines necessàries per realitzar aquesta operació'. Així doncs la família va accedir a les pretensions econòmiques del doctor: 9.000 € entre proves, estada a l'Hospital i honoraris. Quan tot estava pactat de paraula, el Sr Mestre de Lleó demandar: 'Has de dir que et va operar d'una hèrnia discal, no d'una síndrome piriforme, si escolto alguna cosa d'una síndrome piriforme no opero'. La necessitat d'operar-se va fer que ni Justinià ni la seva família s'oposessin al que el professional els demandava, però ja començaven a olorar que alguna cosa no anava bé.
<br/>
<br/>Un cop realitzada l'operació i constatat que Mútua de Terrassa si que disposava del material necessari per realitzar-la, Francesc, el germà de Justinià, reclama al DR Mestre de Lleó la corresponent factura per intentar recuperar la inversió a través de la Seguretat Social al qual el metge ja tens per la situació que s'havia derivat declara entre altres perles: '... jo no opero una Síndrome Piramidal per la Seguretat Social perquè no em surt dels ous'.
<br/>
<br/>* Tots els fets aquí descrits són demostrables
<br/>
<br/>La investigació d'aquest cas va començar quan Francisco es va posar en contacte amb la revista Cafè amb Llet - cafeambllet.com - amb la intenció de denunciar el cas. Cafè amb Llet confiat SICOM - sicom.cat - per desenvolupar el treball periodístic i incloure'l en el projecte 'la Salut El Negoci de la Vida' un projecte que aborda els problemes que està patint la salut i la sanitat a Catalunya.
<br/> 
<br/><a href='http://sicom.cat/salutelnegocidelavida/' target='_blank'>http://sicom.cat/salutelnegocidelavida/</a><br/>
"Yo no opero esto por la Seguridad Social porque no me sale de los huevos" #TuDolorSuNegocio
08:13
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Acció a la Borsa de Barcelona | L'organització és la clau de la victòria | Via @Arran_Jovent


⏩ Arran Països Catalans hem presentat la segona fase de la nostra campanya pel referèndum, i ho hem fet bloquejant la Borsa de Barcelona amb els nostres propis cossos.

I ho hem fet perquè tenim clar que dins del capitalisme no hi haurà mai democràcia ni independència.

Les joves organitzades som i serem #LaClau🗝 que obrirà el cadenat que ens explota i oprimeix. Juntes farem que el #referèndum serveixi a les classes populars!

Desobeïm i continuarem desobeint per demostrar que un altre món és possible i que ja l'estem construint!

Visca la lluita del jovent!✊

L'organització és la clau de la victòria! 🗝

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv