Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
ERIC BARRACHINA// Segon partit al camp de l’Energia del Sants en la preparació per l’assalt a Primera Catalana. Els verd-i-blancs s’han enfrontat al CE Sabadell B que aquest any jugarà a Tercera Divisió. El partit ha sigut un bon test per veure el nivell de l’equip.
<br/>Primera part igualada entre els dos equips. Tot i això, el Sabadell B ha portat la iniciativa del partit en gran part d’aquest. Els de Sants feien mal a la contra i al minut 20 ambdós equips han tingut les oportunitats més clares per avançar-se però els porters han refusat el perill.
<br/>A la represa hem tingut el mateix argument que a la primera. En aquestes, el Sants ha agafat més protagonisme i ho ha intentat amb més empeny però amb poc encert com el seu rival. La poca efectivitat i els porters s’han convertit en els autèntics protagonistes del partit.
<br/>Tot i l’empat sense gols, el tècnic Tito Lossio ha pogut extreure bones conclusions del partit i seguir amb la preparació de l’equip. Els de Sants tornaran als entrenaments aquesta setmana.
<br/>Extret de <a href='http://lamarinadigital.cat/noticies/esports/5019/empat-sense-gols-davant-un-rival-exigent/' target='_blank'>http://lamarinadigital.cat/noticies/esports/5019/empat-sense-gols-davant-un-rival-exigent/</a><br/>
U.E. Sants 0 - C.E. Sabadell F.C. B 0 (09/08/2014)
02:16
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Reportatges 
Publica a Diaspora

Roda de premsa Coordinadora Obrim Fronteres 17J (part 2) Via @StopMareMortum


Roda de premsa Coordinadora Obrim Fronteres 17J (part 2)

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv