Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Nick Cave & The Bad Seeds es va formar originalment el 1984 per dos antics membres de la banda australiana The Birthday Party: Nick Cave (cantant, compositor, teclats, harmònica) i multi-instrumentista Mick Harvey. A ells es van unir els membres de Blixa Bargeld: Einstürzende Neubauten  (guitarra), Hugo Race (guitarra), i l'ex-membre de Magazine de Barry Adamson (baix, piano). Amb aquesta alineació, la banda va gravar i va llançar el seu àlbum debut From Her to Eternity (1984). El grup ha passat per molts canvis de personal, amb la Cave i Harvey resta de les constants. Durant la seva gira per Austràlia inicial, la festa d'aniversari baixista Tracy Pew també va tocar amb la banda.
<br/>
<br/>Dedicat a Patri.<br/>
Nick Cave & The Bad Seeds - Mercy Seat
5:03
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Homenatge a Idrissa Diallo (14 de juny de 2017) Via @Metromuster


05:12mm:ss
Homenatge a Idrissa Diallo (14 de juny de 2017)

Idrissa Diallo mai més serà un 'sense nom'. Tanquem els CIE col·loca una làpida al nínxol on està inhumat el jove guineà des del 2012, any de la seva mort al CIE de Zona Franca. Dissabte se celebra un acte per demanar que la plaça barcelonina dedicada a l'esclavista Antonio López porti el seu nom.

+ info: La Directa - Idrissa Diallo mai més serà un 'sense nom'

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv