Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Volem que els pressupostos 2017, incloguin els 97 milions compromesos per fer front amb urgència a les llistes d'espera, turment de la ciutadania.
<br/>
<br/>Vicepresidència de la Generalitat es compromet a reunir-se amb Marea Blanca per trobar una solució que no és altre que incloure aquests 97 milions en els pressupostos.
<br/>
<br/>La Marea Blanca va ocupar dimarts 28/2/2017 el Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda que encapçala Oriol Junqueras.
<br/>La finalitat de l’acció era i és exigir al govern de la Generalitat (el responsable polític dels pressupostos és el Vicepresident Oriol Junqueras) un esforç en relació a les llistes d’espera , clara mostra de la situació d’emergència social, així com a les forces parlamentàries en el tram final de l’aprovació dels pressupostos.
<br/>
<br/>Llegir el Manifest i més: <a href='http://www.mareablanca.cat/volem100mimes28f-per-a-llistesdespera-ocupem-la-vicepresidencia-de-la-generalitat/' target='_blank'>http://www.mareablanca.cat/volem100mimes28f-per-a-llistesdespera-ocupem-la-vicepresidencia-de-la-generalitat/</a><br/>
Volem 97 milions per llistes d'espera. Marea Blanca ocupà Vicepresidència Generalitat 28/02/2017 Via @SicomTelevision
08:21
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Humor 
Publica a Diaspora

Xavi Castillo News! Gambeta i altres traduccions del Levante EMV. Via @PotDePlomTeatre


07:59
Aquesta setmana venim carregadets de temes: la moció de censura a Rajoy, la denúncia a un iaioflauta i a un activista LGTBI per protestar davant l'autobús de Hazte Oír, i el que més riure ens ha fet aquesta setmana: les traduccions al valencià del diari Levante Emv!

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv