Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Miguel té 11 anys i viu als afores del petit poble de Santa Eugènia, al centre de l'illa mediterrània de Mallorca. 'En una ciutat, ni boig', diu.
<br/>
<br/>Es lleva cada matí i té cura dels seus animals, abans d'anar a l'escola. Això és el pitjor que tenen, diu, 'cal donar-los de menjar cada dia, tots els dies'.
<br/>
<br/>Ell els dóna mort per sostenir a la seva família, mostrant una consciència clara i conscient de la mort, parlant de la importància de saber el que mengem i com arriba a la nostra cuina.
<br/>
<br/>Gaudint conscientment la seva infància, sap que és un pas molt important per convertir-se en l'adult compromès somia ser.
<br/>Un guanyador contemporani. Un heroi senzill local.
<br/>
<br/>Aquesta és la història d'un noi que pensa com un home savi i experimentat.
<br/>
<br/>Zero Emission Cinema
<br/>La pel·lícula ha reduït i es neutralitza les seves emissions de CO2.
<br/>Durada: 8m
<br/>Format natiu: HD 1920x1080
<br/>Aquest fitxer s'està veient a 1080x720
<br/>
<br/>Foto + Edició: Borja Zausen<br/>
Som Pastor
08:50
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Manifestació Okupació rural Saragossa. Via @Contrainfos


02:30
Zaragoza, 16/06/2017.- Manifestació pels carrers de Saragossa en defensa dels pobles okupats i denunciant el paper de la Confedreación Hidrográfica del Ebro en el judici contra el poble okupat Casa Selba, al Sobrarbe.

Manifestación por las calles de Zaragoza "Contra el despoblamiento, repoblación". Más info: https://vivalaselba.wordpres­s.com

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv