Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
El vídeo amb el discurs de @AdaColau de @la_pah recollint el premi millor iniciativa solidària #CatalaDeLAny que tv3 no va emetre:
<br/>
<br/>El 22 maig 2012 @la_Pah ser guardonada amb el premi Mercè Conesa que atorga anualment @elPeriodico per unanimitat d'un jurat independent. La PAH va assistir a la gala #CatalaDeLAny retransmesa en directe per tv3, amb una audiència de més de 600.000 teleespectadors. No obstant això els ciutadans de Catalunya no van tenir l'oportunitat d'escoltar el discurs de la guardonada PAH, ni en directe ni posteriorment a través del web. Amb un lamentable retard, us deixem el vídeo amb la intervenció de la PAH davant la plana major de la Generalitat.
<br/>
<br/>Per cert, el desnonament de Jaume al fa referència en el vídeo i que va tenir lloc l'endemà de la gala es va paralitzar per tercera vegada consecutiva malgrat el desplegament policial sol·licitat per Catalunya Caixa. A més es va arrencar un compromís, contemplat en un paper signat, per oferir a Jaume un lloguer social.<br/>
@LA_PAH millor iniciativa solidària #CatalaDeLAny 2012 Intervenció contundent d' @Adacolau no emès a @tv3cat
09:23
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Humor 
Publica a Diaspora

Xavi Castillo News! Hòsties sense gluten. Via @PotDePlomTeatre


06:25
Continuem de vacances! Però volem compartir l'últim vídeo que gravàrem abans d'anar-se'n. Parlem de les hòsties sense gluten, i de les últimes traduccions del diari Levante Emv. Esperem que us agrade.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv