Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
Perquè <a href='http://latele.cat' target='_blank'>La Tele</a> també és teva...
<br/>
<br/>Fes-te soci*: <a href='http://latele.cat/node/968' target='_blank'>Fes-te soci* de La Tele</a><br/>
Fes-te soci de LaTele.Cat (Cas)
01:22
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Humor 
Publica a Diaspora

Xavi Castillo News! El romanç del rector de Nules. Via @PotDePlomTeatre


05:27
L'humorista Xavi Castillo no ha desaprofitat l'ocasió per a criticar el "romanç" escrit pel rector de la parròquia de San Bartolomé y San Jaime, Esteban Badenes, i publicat al full parroquial, un text LGTBIfòbic en què critica el sistema educatiu públic per a fomentar la inclusió de la diversitat sexual i familiar.

Castillo i el seu company Manel posen música als versos del romanç, que serà denunciat per diverses entitats davant la Fiscalia en considerar que pot constituir un delicte d'odi. Així mateix, l'humorista recorda que Badenes va celebrar al febrer del 2016 una "missa de desgreuge" per una de les actuacions de la companyia Pot de Plom a la localitat castellonenca. "És una cançó de protesta catòlica, estil Paco Ibáñez", diu Castillo.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv