Menú 

Inici

Noticies

Reportatges

Música

Espectacles

Art

Cinema

Humor

Història

Anuncis

Infantil

Sèries

Ara mateix

Sobre Cookies

Inici BS*

Altes (Cookies!)


 LaTele.Cat 

 Cercador 
 A l'atzar 
1. Jornades Antifeixistes de Barcelona, 12 Octubre 'res que celebrar'
<br/>I com cada any el 12 d´octubre la gent s´organitza per contra-celebrar aquesta data tant odiada. La Plataforma antifeixista va organitzar unes jornades molt completes, amb música, futbol, xerrades i documentals. Per suposat els actes van concloure amb la tradicional mani antifeixista pels carrers de BCN. A part es visibilitzar els casos d´antifeixistes represaliats. Veiem un resum que n´ha fet el contrainfos...
<br/>
<br/>2. Aniversari Ayotzinapa
<br/>El passat 27 de setembre va ser el primer aniversari de la desaparició dels 43 estudiants d´Ayotzinapa.
<br/>pels carrers de Barcelona, una marxa amb bicicletes va sortir de Sagrada Família denunciant un cop més aquests fets.
<br/>
<br/>3. Plataforma Autopista Electrica Huesca
<br/>El Volt Energètic és una trobada en ruta pel territori d´activistes i organitzacions que aposten per la defensa del territori i per un nou model energètic.
<br/>Ens desplacem a les terres de la Ribagorça per conèixer, de la mà de la Plataforma Autopista Elèctrica No, la seva resistència al projecte d´interconnexió elèctrica.
<br/>
<br/>4. Homenatge a Conxa Pérez, dona anarquista del 36
<br/>El passat 17 octubre es realitzà homenatge a Conxa Pérez Collado, una dona anarquista del 36 amb tota una vida de lluita i que ens deixà fa dos anys. Veiem com va anar l´acte.
<br/>
<br/>5. FemArt 2015 Mostra d'art de Dones 'Contramemòria'
<br/>Contrainfos va estar a l´inauguració del FemARt 2015, mostra d´art feminista amb el tema d´enguany : la contramemària. La nostra presència allà no era casual, doncs  una companya del col.lectiu va ser sel·leccionada amb l´obra audiovisual 'CoñoMelon'. La podeu veure a CalaDona, C/Ripoll 25, fins al 12 novembre.
<br/>
<br/>6. RojoyNegroTV
<br/>I en l´apartat cultural, un company del contrainfos va participar al programa de RojoynegroTV i en va fer aquest reportatge
<br/>
<br/>7.  Futbol Forat
<br/>I per acabar una mica d´esport i un homenatge.<br/>
Contrainfos 107 - Divendres 6 de novembre - Via @Contrainfos
 Colors 
 Sindica'ns 
Afegeix a Google
addtomyyahoo4
Add to My AOL
Subscribe with Bloglines
Add to netvibes

...altres lectors:

original feed Veure RSS

RSS

Convertir-la en pàgina d'inici
 Contacte 
 Noticies 
Publica a Diaspora

Vaga general a Catalunya. Estació AVE de Sants #VagaGeneral8N Via @PatoJMA


00:31
Vaga general a Catalunya. Estació AVE de Sants. 08/11/2017.

comments powered by Disqus
 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades pels membres del col·lectiu. Cada redactor/a es responsabilitza dels seus articles. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv